Leaked footage from inside 10 Downing Street 🤣😂🙈

Публикувахте от The Deep Left в Петък, 18 януари 2019 г.

Денят е петък. Точно време: лондонско. Намираме се някъде между “Няма нищо по-хубаво от лошото време” и суицидното звучене на госпожица Лана Дел Рей. Нямаш търпение да тръшнеш вратата? Да стигнеш деветото коляно с похвали колко добри в леглото са били всички майки от нечий род? Да се отдадеш на негово величество средния пръст в името на един по-добър живот?

“Но спри, сърце! Аз трябва да мълча.”

 

Вървя по хладните улици и се случва нещо странно. Покривите се отръскват накокошинени от капките вода след скорошния…

Публикувахте от Елена Зелена Бърдарова в Четвъртък, 24 януари 2019 г.

Потропваме с чаена лъжичка по скъпия китайски порцелан. Надигаме чашата с освободени от отговорност кутре и безименен пръст, като се стараем да не приличаме на онези съвсем обикновени парвенюта. Време е за small talk по темите от изминалата седмица. Ще се заровим в мистификации и ще поговорим за история. Ще останем безмълвни на френски, не защото не го разбираме, а заради Haute Couture, mon ami! Ще си врем носа на места, на които не са ни поканили, като Кърби в снимките на Кендъл. Ще сме свободни да гледаме телевизия, а когато Корнелия Нинова ни омръзне, ще разгледаме инстаграма на Корнелия Юлиева.

А сега заемете удобна поза, по етикет – краката на дамите встрани, със заключени колене. Джентълмени, оправете ръкавелите си и дано чорапите ви са поне наполовина забавни колкото тези на Джъстин Трюдо. News4U започва с O tempora, o mores!

 

Публикувахте от Humans of Ancient Greece в Четвъртък, 24 януари 2019 г.

 

Когато класическият исторически хумор срещне нa улицата Мона Лиза, Момичето с перлената обеца или Винсент Ван Гог

<3

<3

Публикувахте от Art Gallery в Неделя, 20 януари 2019 г.

HAUTE COUTURE FASHION WEEK SS19, Paris. След като вече си поговорихме за мъжката колекция на Louis Vuitton и по-специално за креативния директор Върджил Абло (виж тук),

е време да повдигнем завесата и при дамската висша мода.

Този сезон колекцията на Viktor&Rolf представя група преекспонирани романтични рокли от тюл. Обемите са забележителни, големи, но въздушни. Дизайнерите използват общо 8 километра тюл, а пасивно-агресивните послания върху роклите те разсейват от желанието да се обесиш на внушителното количество плат.

Публикувахте от Viktor&Rolf в Сряда, 23 януари 2019 г.

 

Публикувахте от Viktor&Rolf в Сряда, 23 януари 2019 г.

Публикувахте от Viktor&Rolf в Сряда, 23 януари 2019 г.

Публикувахте от Viktor&Rolf в Сряда, 23 януари 2019 г.

Ако преди първата чаша кафе сутрин се чувстваш като колекцията на Viktor&Rolf, то CHANEL идва с чаша шампанско в ръка. Модното ревю напомня на соаре във френска вила, излязла от бохемски сън. А тяхно величество, така наречените house ambassadors, са Кристен Стюарт, Фарел, Теса Томпсън и Марион Котиар.

Ето го и DIOR! Сякаш може без него?! Циркови артисти правят шпалири, организират се в арки, откъдето манекени-палячи да представят “креативния хаос” на Мария Грация Кюри, както го наричат от Evening Standard.

 

 

Кайли или Кендъл Дженър? Ние ще ти кажем – Кърби! И този път не ни поканиха на седмица на модата в Париж, но имаме идея как да станем част от grande събитието следващия сезон. Дотогава имаме достатъчно време да разучим Photoshop-a. А Кърби… Кърби е глътка свеж въздух между феновете-маниаци.

 

Продължаваме с нова порция художествена измислица, народно творчество и интерконтинентален интерес към българските села и паланки! Ако не си разбрал, след мащабното откриване на Пловдив – европейска столица на културата, куп световни звезди потърсиха къде се намираме в Google Earth  и заявиха участия в България. Кание Уест с Концерт в Пловдив; Nicole, Jay-Z and Beyoncé live in Tutrakan; Лана Дел Рей на Шопския празник в Елин Пелин; Rihanna на събора в с. Калипетрово; Кендрик Ламар в Чирпан; Cardi B’ live в Трявна по случай Славейковите празници.

А ние ще ги запознаем със своя Фреди, пред когото, извинете, но Рами Малек е едно твърде бледо копие на Меркюри.

А сега събитията у нас, които звучат по-абсурдно от турне на Snoop dog в Злокучене. За тях няма event-и във Фейсбук, няма и опции – Going, Interested, May be, повече е като Obey.

ЧУДОТО НА ПРИРОДАТА ОТ СТРАНДЖА ПЛАНИНАК-г Градина се превърна в истинска градина!10 сантиметра земя върху пясъка и се…

Публикувахте от Vaso Gurov в Вторник, 22 януари 2019 г.

 

Публикувахте от Bulgaria Tourism в Вторник, 22 януари 2019 г.

Публикувахте от Christo Komarnitski в Четвъртък, 24 януари 2019 г.

Например, пред НДК може да стане супер концерт на Аврил Лавин, докато младите скейтбордисти се спускат нагоре-надолу, не?

 

Публикувахте от Victor Trenev в Вторник, 22 януари 2019 г.

Всичко това може да се предава по новата БСТВ! Телевизията на БСП вече е качена на сателит и има покритие в цялата страна.

На добър час на Българска свободна телевизия!

Публикувахте от Корнелия Нинова в Сряда, 23 януари 2019 г.

Теодор Михайлов отдавна беше направил програмната схема на първата свободна телевизия. И според нас е супер!

Програма на БСТВ6:00 – Здравей, Червена България – сутрешен блок с гости партизани и активни борци против капитализъма…

Публикувахте от Теодор Михайлов в Четвъртък, 27 септември 2018 г.

Само че телевизията на БСП изобщо не може да събуди интерес, какъвто събудиха една учителка от 38-мо училище и един Стойчо Керев. Има два типа хора: Стъпили на Луната и такива, които не им вярват. Ние ли? Ние гледаме “Новото познание”.

Stefan, Maxim, Victor, Niki, Bebo, Антонио, Pepo, Tsvetomire, а вие стреляте ли изкуствен интелект?!

Публикувахте от Ivan Chervenkov в Неделя, 20 януари 2019 г.

Read the signs!

Публикувахте от Dragomir Simeonov в Понеделник, 21 януари 2019 г.

Какво бихте си помислили за млад мъж, който в задния джоб на дънките си носи голям син гребен?Понякога Вселената…

Публикувахте от Luben Dilov-junior в Вторник, 22 януари 2019 г.

По наше време в училище ни "отваряха прозорци" като учителят по литература разказа как по време на бригада с колегата…

Публикувахте от Samuil Petkanov в Понеделник, 21 януари 2019 г.

МОН – Клипчета от Интернет, линкове от сензационна агенция ПЛИК, както и новото предаване на БНТ за мистика и конспирации ще станат част от образованието в училищата.

Публикувахте от Samuil Petkanov в Понеделник, 21 януари 2019 г.

Ако си мислите, че това е обратната страна на Луната се лъжете! Там е по – безопасно и гладко! Това е стария път на Витиня, където са принудени да "оцеляват" шофьорите на камиони! Пореден апел към АПИ да пусне камионите почасово рано сутрин и късно вечер по магистралата, за да не се стигне до най-лошото! Видеото ми прати нашият слушател Ивайло Златев.

Публикувахте от Михаил Дюзев в Понеделник, 21 януари 2019 г.

Монтен за Сократ:

“There is nothing more notable in Socrates than that he found time, when he was an old man, to learn music and dancing, and thought it time well spent.” 

Философът Мишел дьо Монтен популяризира есето като литературен жанр. Той адмирира любознателния дух на възрастния Сократ, защото знае, че понякога хората могат да бъдат доста глупави… Особено ако имат свободно време и достъп до интернет.

Публикувахте от Ivan Chervenkov в Четвъртък, 24 януари 2019 г.

Монтен в момента се обръща в къщата си за 1.7 милиона долара в Канада.

Публикувахте от Стефан Икога в Четвъртък, 24 януари 2019 г.

Есе

Публикувахте от Valdes Radev в Четвъртък, 24 януари 2019 г.

РОДНА еволюция

Публикувахте от Семиотика на смеха и иронията в Четвъртък, 24 януари 2019 г.

Видях, че на някои клиенти на Спас от Кочериново им е било забавно и реших да го направя още по-забавно.

Публикувахте от Genadiy Mihaylov в Четвъртък, 24 януари 2019 г.

По-доброто есе – разказът на Здравка Евтимова, “Кръв от къртица”, който влезе в американски учебник по литература. Авторът завършва с думите:

“Всеки имаше мъка вкъщи и нож в ръката.”

Които чудно от 24 часа перифразираме с “всеки има Фейсбук профил и клавиатура в ръката.”

Забравете есетата. Това! Това прочетете.Благодаря ти, Liza, че ме подсети.Кръв от къртицаСъс съгласието на…

Публикувахте от Ahavni Halvadjian в Четвъртък, 24 януари 2019 г.

Оставаме на холивудска честота, защото тази седмица станаха ясни номинираните за Oscar. Няма много да говорим, бате Дражко и Банда Банда са супер в киното!

Фактът, че First Мan няма номинация за нищо значимо, само подкрепя тезата на учителката от 38-мо за стъпването на Луната.

Публикувахте от Dragomir Simeonov в Вторник, 22 януари 2019 г.

Добре де, Лейди Гага нямаше ли да е по-добър Фреди? Хем и мустакът й щеше да си е естествен, не като на Рами – залепен.

Публикувахте от Dragomir Simeonov в Сряда, 23 януари 2019 г.

На изпроводяк обръщаме внимание на душата. Любими дами – инстаграм инфлуенсъри и блогъри, същински екстроверти, също се случва да обръщат поглед навътре към себе си.

View this post on Instagram

My kind of LIFE!

A post shared by Simona Halacheva (@simonahalacheva) on

View this post on Instagram

Като тегля чертата – всичко ми е на плюс. Парите, любовта, реализацията не са се засилили в небесата, но поне не куцат. За жалост и килограмите и те, но няма да ги оплаквам, а до пролет ще ги сваля. И въпреки това един мъничък добавящ знак ме разклати. Нормално било да се стреснеш, когато календара се завърти след 30, но тогава идвало хубавото. Да видим… #travelphotography #ootd #bloggerlife #travelblogger #berlin #fashionblogger #whenyouwonderwhattowear

A post shared by Ирина Денева (@when_you_wonder_what_to_wear) on

View this post on Instagram

Днес изглеждам толкова различно и се чувствам толкова добре от това 🖤 Не знам дали го има при вас, но поне при мен един аутфит може да се отрази и на самия ми така наречен “attitude”. 😀 В случая минах от по-момичешкия си стил към нещо по-стрийт и много ми хареса да се видя така. Всички дрехи са от колаборацията на @hm и @eytys, която ако питате мен е колаборация за cool kids (не знам дали успях да го pull off-на добре, вие ще кажете) и от днес е налична онлайн и в някои от магазините. Най-якото и е, че е унисекс (#genderless), но все пак се надявам Лино да не ми краде якето (което вече се е случвало с един #oversized бомбър) 😀 📷 снима ме царицата на “стрийта” @sucks2beyoou . #eytysxHM . #hm #eytys #utopia #collaboration #street #streetphotography #sofia #easterneurope #snakeprint #swedish

A post shared by BILYANA SLAVEYKOVA (@bibons) on

И няколко мотивиращи туита, с които да поразбъркаш приоритетите си за уикенда.

 

 

Честито и на учениците!

12 ДНИ ГРИПНА ВАКАНЦИЯ. KEEP CALM AND SHINE BRIGHT LIKE A DIАMOND

Публикувахте от Letiashtata Kozzila Erato в Петък, 25 януари 2019 г.