14 февруари взе, че се падна във вторник. Нито да се напиеш, нито да те напият, защото утре е работен ден, но пък може да си осигурим една по-свежа от обичайното сряда, благодарение на любовта. За желаещите да отбележат по-романтичната половина от двойния празник съветите, дадени от непознати всезнайковци в интернет, са именно онази щипка магия, която ще направи деня по-специален.

Ето некои съображения, съвети, насоки, тарикатлъци и умозаключения, които да превърнат тазгодишния Свети Валентин в един успешен старт на опита България отново да стане с население от около 20-30 милиона.

Откриване на подходящ партньор

В случай, че не играеш на сигурно в този ден и искаш да се възползваш от уязвимостта на самотните души, които промоционално биха свалили любовните си стандарти, само за да има с кого да се поцелуват, ето хитър съвет: Количество за сметка на качеството!

Обещай на масите високи пенсии, ниски данъци, три морета, за да минете 4-процентовата бариера, която разделя споделения празник от самозадоволяването. Ако си нямаш твърд електорат, трябва да се изхвърлиш. Утре вече няма да е празник и никой няма да очаква наистина да сте стартъп интерпреньор или био-бизнесдама.

Ако се насочиш само към една цел на сантиментите си, рискуваш да не е благоразположена. И то не заради нещо друго, но може да няма топла вода от 2 седмици или пък да презира политическите ви пристрастия и геополитическите ти нагласи. Стреляй напосоки, за да нацелиш нещо!

Shrek GIF - Find & Share on GIPHY

Интимната фризура

След като подсигуриш с кого да отпразнуваш, трябва да положиш грижа за тялото си. Защото единственото по-криво от самотното отбелязване на празника на влюбените, е платоничното празнуване.

Модните тенденции на този Свети Валентин са практични с оглед липсата на вода и ярки като нашенската и световната политическа сцена. Фризурите в гащите на мъжете са вдъхновени от Бай Дапуси Тръмп, докато дамите се връщат към 80-те години, вдъхновени от прическите на Корнелия Нинова и Илияна Йотова.

За добиване на огнения цвят по натурален начин с бонус – загряващ ефект като на скъпите презервативи, ползвай втриване на лют червен пипер в пубическия си скалп.

Mauro Gatti GIF - Find & Share on GIPHY

Трапеза

Независимо дали ще бъдете у дома или ще сте в ресторант, добре е да се вечеря, за да има енергия тялото, която да изразходи в любовта. Не преяждайте, но и не яжте здравословно. От здравословната храна се образуват газове – броколи, брюкселско зеле, модерните суперхрани и т.н. А газовете по-късно може да повлияят на сексуалната ви траектория, давайки ви тласъци в нежелани посоки и фалц на сношението.

Препоръчително е да пиете вино, но ако една от двете страни не може да се предразположи към пълноценно празнуване, разредете виното с достатъчно ракия, така че зрението да загуби фокус и като цяло сетивата да бъдат притъпени, за да поработи малко пияната фантазия.

Poo~Pourri GIF - Find & Share on GIPHY

Подарък

Индустрията на амбулантните улични и молови търговци успешно са наложили Свети Валентин като един от празниците, в които трябва да се подаряват глупости. Възглавници с форми на сърце, цветя, които след 5 дни се вмирисват на чорапи или непотребни сувенироидни вещи, които с удоволствие по-разумните изхвърлят след края на връзката си с подарилия ги, а по-леконравните запазват, за да реват, вместо да се отдадат на многото риба в морето. Не се поддавайте на тези квазитрадиции!

Подаръците трябва да бъдат общи – да се ползват и от двамата (тримата или там колкото са участниците в любовните ви отношения). Бонбони – може. Ваучер за романтични дерматологични изследвания за двама – може. Кило сланина и пакет боб – идеално. Подаръкът на този празник не е с цел единият да зарадва другия, защото може единият да успее, а другият – не и това да вгорчи ситуацията. Нужно е двамата да се насладят на подареното, а не единият да се радва, а неговата половинка да се примирява и да симулира радост, че са ѝ подарили плюшен заек.

Love GIF - Find & Share on GIPHY

Комбинирането

Разбира се, 14-и февруари е и Трифон Зарезан. За този празник няма нужда от съвети как се празнува, защото тържествеността на алкохола ни идва отръки.

Не се поддавай на поредната хибридна опорна точка, целяща разделение на нацията. Двата празника не се конкурират, а се допълват великолепно.

Наздраве! Наслука!