Привет. Заобиколи онова вечно съмнението, за да не злоупотребиш с доверието, което ти оказва светът. Мнителността единствено те прави съвсем ненужно взискателен към иначе доста приемливата действителност.

Животът е толкова прелестно заклинание, че всеки търси начин да го развали.

Емили Дикинсън

Ако се мъчиш да проумееш как да познаеш любовта, изпробвай доказаните методи.

Стара рецепта за пълноценно очакване на Свети Валентин: късате косми от гърдите си или друго лесно достъпно място, броейки "обича ме – не ме обича". И така до пълна епилация или окончателен отговор на въпроса.

Публикувахте от Luben Dilov в 12 февруари 2017 г.

И въпреки че се случва доста често да ни наранят, все пак се нареждаме сред хората, които вярват в чудеса.

"На този ден преди десет години"13-ти февруари 2007

Публикувахте от Christo Komarnitski в 13 февруари 2017 г.

С цената на няколко съвсем несмешни компромиса, които са в състояние да изумят самите нас.

Малко известен факт е, че на всяка една церемония по връчване на награди най-добре си изкарват онези, които не печелят. Риана беше номинирана за 8 награди Грами, но си тръгна без нито една. Това не й попречи да се позабавлява по най-добрия начин. Барбадоската красавица си няма идея какви ги приказват на бляскавото събитие, на което е попаднала, но всичко й звучи добре.  А това става реалност благодарение на инкрустираното с диаманти патронче пълно по всяка вероятност с нещо твърде приятно.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

От особено значение е всичко да се случва дискретно. Все пак – дошъл си да погледаш шоу, а не да участваш в същото.

Канадският министър-председател Джъстин Трюдо посети Белия дом (да не се бърка със зимния Бял дом на Тръмп Мар-а-Лаго) за среща с американския президент. А на потребителите в туитър им беше нужен само един неловък момент, за да доизмислят сюжета.

Ким Кардашиан изпитва неистово желание да ни издърпа, за да ни отведе из дебрите на гардероба си. Ако не седнеш да погледаш дрехите си, за да се напрегнеш да си спомниш за едно време – забравяш. А беше обещала на Кание, че ще се отърве от всичко старо..

All in 1 video! Follow @KimKardashianSnap for more!

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Когато си заобиколен единствено от собствените си сенки, здраво стиснал купа, осъзнаваш, че все пак е доста приятно да се живее.

🏆🇧🇬

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

На днешния ден какво друго ти остава, освен да се усмихнеш на самия себе си с леко иронично извъртане на ъгълчетата на устните.

Защото знаеш какво те очаква, когато се прибереш, и отсега си го представяш как ще изглежда до най-малкия детайл.

А свежите музикални експерименти на наградите Грами заслужават да се видят. Нищо, че Лейди Гага по-скоро е уловила латино ритъма на Шакира в движенията си, докато е на сцената с Металика.

Дискографията на Принс пък вече е достъпна за слушане и теглене в музикалните стрийминг услуги – нещо, на което американецът приживе не би се зарадвал особено.

Oт НАСА ти предлагат да изпънеш карака и междувременно да хвърлиш поглед към дома си. Отвисоко.

Днес празнуваме Трифон Зарезан и вторник – вторият ден от седмицата. Почти винаги залагаме на класиката, но понякога новото ни изкушава, защото не прибързваме да се съмняваме в него.

Публикувахте от Sofia in Details в 13 февруари 2017 г.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg