Привет. Най-сигурният начин да дисциплинираш ума си, е като му предложиш пълна свобода.В противен случай рискуваш винаги да имаш вид на полузаспал.

Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това гинаучи да копнеят за огромното и безкрайно море.

Антоан дьо Сент-Екзюпери

Носталгията е колкото приятна, толкова и глупава.

Чувствителността и емоциите си ги крия в килера.

Закони на състезателен принцип.

А времето минава, изборът решава и пет пари не дава.

Лео ди Каприо имаше възможността да седне редом с Барак Обама и учен, за да обсъдят заедно климатичните промени. Катарин Хайое – специалист по промените в климатаобърна внимание на загрижеността, която всеки жител на планетата Земя следва дапритежава и побърза да се пошегува: Докато не сме се записали за пътешествието до Марс. Не искам да знам дали някой наистина не го енаправил. Трябва да са луди. Лео тихичко ѝ отговори: Аз гонаправих. Правилен избор заприсъединяване към Илън Мъск. Колко мечки ще срещнеш на Марс? Нула.

Не тръгвай, Лео, ще ни бъде тъжно…

Броени дни след като ограбиха Ким Кардашиан в Париж, дизайнерът Карл Лагерфелд едновременнопорица и подкрепи набедената за знаменитост Ким. Ако си толкова известен и си държиш всичкитебижута в кутийка, отиваш в хотели, където никой не може да преминава в близост достаята ти. Не можеш да излагаш благосъстоянието си на показ и след това да бъдешизненадан, че някои хора искат да го споделят с теб – заяви екстравагантният дизайнер.

Нина Добрев участва в процеса на поправяне на света.

Особено хитър навик е да се залепиш здраво и никой да не успее да те отнеме от удобството насила.

Модният печат на одобрението. Достатъчно добро, за да бъде изконсумирано.

Когато си се пенсионирал, но същността ти се е сраснала с любимото ти занимание, единственото, което правиш, е да спреш да го наричашработа.

I want to be a jerk like the rest of my friends, and have fun, and not care about the consequences, but I just can’t now.

Пропагандата преди е била очарователна в сравнение с пропагандата днес.

От ириса до вътрешното аз.

Нещо подобно на освобождаването на Кракен.

И оттогава са си все заедно, умерено романтични.

Невъзмутимо постоянство.

Естествено продължение на ръката; онова всезнаещо нещо от Пътеводителят на Дъглас Адамс, на което пише Без паника; най-бързият ни източник на всевъзможна информация и комуникация. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за мобилните технологии – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg