Петъчно здрасти. И макар да сме на косъм от уикенда, не позволявай на времето да ти смрачи настроението. При смяната на сезоните у нас е така:

Излезе новият iPhone7, както и рецензиите за него

30 години Шоуто на Опра – 30 години уроци по класа.

Изглежда Бритни си е взела поука от последното си полуголо представление на наградите на MTV. Рокличката е с приемлива дължина, пример за подрастващите фенки и радост за доволни родител(к)и.

Изключително натоварено лято имаха Главата на Римокатолическата църква и създателят на фейсбук. Въпреки това двамата успяха да се срещнат и да разговарят как да се използват комуникационните технологии за борба с бедността, за междукултурно сближаване и вдъхване на надежда на най-бедните и уязвимите. Амин.

Авторката на бестселъра Яж, моли се и обичай – Елизабет Гилбърт, обяви на всеослушание, че е влюбена в най-добрата си приятелка Рея Илайъс, която е болна от рак на панкреаса и черния дроб. Гилбърт се раздели със съпруга си през юли, за да открие любовта, която винаги е била до нея.

Горе главата, Гилбърт, случват се и чудеса.

Никога не е прекалено късно за малко сарказъм…

… или за чаша горещо еспресо.

И днес май ще вали.

Нали не забрави розовите очила?

Може да е нещо нечовешки красиво или свръхинтелигентно, или и двете. Фрустрациите от живота най-добре се избиват с гледане на изкуство. Нещо като романтично порно или интелектуална сапунка. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за визуалното изкуство – отговорът е тук.


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg