Привет. Единственият ти пряк конкурент в живота си самият ти.

Винаги мечтайте и се целете по-високо, отколкото знаете, че можете. Не се задоволявайте само стова да бъдете по-добри от съвременниците или предшествениците си. Опитвайте седа бъдете по-добри от самите себе си.

Уилям Фокнър

Къде и кога да останеш насаме с множество мисли.

Съобразителната скорост е най-благоразумна.

Гръндж стил на мислене.

Хилъри Клинтън няма намерение да стои неподвижна до последния момент на обявяването нарезултатите от вота. Един кандидат-президент не трябва никога да се отпуска.

Мадона спретна концерт-изненада за Хилъри Клинтън и зарадва нюйоркчани в Уошингтън СкуеърПарк. Поп кралицата беше в компанията на сина си Дейвид и малка акустичнабанда. 5 парчета се влязоха в импровизираният концерт – “Express Yourself,” “Like a Prayer,” и “RebelHeart“, заедно с кавърите на “Imagine“ и “If I Had aHammer“ на Джон Ленън и Пийт Сийгър. И това не помогна.

Тогава, когато вярваш на съпругата си, но не съвсем.

Синът на Доналд Тръмп – Ерик извърши нарушение, като снима бюлетината си. Оказва се, че ТръмпДжуниър не е научил нищо от Джъстин Тимбърлейк. Според източници, селфи сбюлетината може да те охарчи с от 1000 долара до 1 година затвор, коетопогледнато в перспектива, не си заслужава особено.

Притесненията, породени от перспективата за ужаса от вота са в своя връх.

Щатът Флорида има побъркващия навик да държи в напрежение допоследно. И все пак предпочете Тръмп.

Междувременно някои са накрая на опашката, но не се отказват.

А други маркират своя пример. С усмивка.

Оливия Уайлд и семейството ѝ подхождат без съмнения относно важността на гласа си.

Надеждата умира последна.

Краят е там, където започваме.

А сега към един друг етап – блаженото пируване. Певицата Ела Мария Лани Йелич-O’Конър, познатакато Лорде, отпразнува рождения си ден с нови приятели, балони, котешкипуловери и празнични шапки. Събитието беше организирано от спецът попланирането на партита – Тейлър Суифт в Ню Йорк. Пълна чаша, лед, лимони иприятелско намигане.

Въпрос, който вълнува всички вълшебници, а и някои мъгъли – вчера стана ясно, че Джони Деп ще изиграе магьосникътГриндълуолд в предстоящата филмова поредица Fantastic Beasts and Where to FindThem. Тази новина обаче не се понрави на феновете на Хари Потър. Според тях Депне е подходящ за ролята, тъй като е известен най-вече с посредствени роли,еднотипни персонажи и има обвинения за побой над бившата му съпруга Амбър Хърд.Джони иска да каже само едно на разтревожените фенове:

Поглед към едно възможно бъдеще. Според Илон Мъск човечеството трябва да се адаптира към идеятаза масово въвеждане на роботите. „Хората ще трябва да приемат факта, че технитеработни места ще се заемат от роботи. Ние ще имаме време да правим други неща,по-сложни неща, по-интересни неща.“ От свободно време не ни е страх.

Най-добрият приятел не те предава в никой случай.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg