Привет. Хубаво би било, ако можехме да заемем място, откъдето незабелязано за самите себе си данаблюдаваме изборите, които правим. Така няма да имаме особена причина да сетормозим с излишна вина, а ще се смеем на прожектиращата се ситуация.

Светът може би наподобява въртяща се врата. От това къде случайно е стъпил кракът ти, зависи вкоя част ще се озовеш. В една има тигри, а в друга – няма. Може би всичко есъвсем просто. И между отделните части няма логическа последователност. Тъкмозаради тази липса на логическа последователност, изборът не е от голямозначение.

Харуки Мураками

А понякога просто имаш нужда да попиеш най-доброто, което се случва на разстояниеот дома.

Ако се вгледаш в чертите на външния вид, може да откриеш някоя и друга недотам добре прикритатайна.

Винаги съществува онази алтернатива, в която денят ти може да се срути в рамките на броениминути.

Изрусеният Адам Ливайн документира едно почти свръхестествено политане към коша. Ръцете на единкитарист си знаят работата.

Наздраве за моментите, в които президентите дават да разберат на своите първи дами, че нарождените им дни и двамата имат повод за празнуване.

А пък Бети Уайт вчера навърши 95. Послушай съвета й, преди да решиш, че животът ти е писнал – Хоратавсе се жалват: О, станах на 30!; О, станах на 40!; О, станах на 50! И какво оттова? Просто направи най-доброто, на което си способен, с това, което си научил.И се подготви да научиш още много неща.


Обезпокоително е как куклата, предназначена да бъде Ема Уотсън в ролята на Бел от филма Красавицатаи звяра може ненадейно да се окаже Джъстин Бийър. Мъжествено-женствените черти сасимвол на една от многото житейски неадекватности.

Измъкването от басейна не винаги е само за снимка. Селесте Барбър се опитва да намери логикатав моделските пози.

За някои целият ден преминава в една безкрайна процесия от сън и прозявки на тъмен фон. Рики Мартин си знае.

Оказва се, че още от Древността най-ефикасният начин да покажеш чувствата си към някого, е като го замериш сябълка. Няма как да не изпъкнеш.

Хулиганските прояви и нелепостите на човечеството обикалят света въпреки неубедителния сивид.

Все пак далеч не е за подценяване фактът, че хората са способни и на нещо красивои възвишено.

Галактическите музикални паузи между отскоците са най-приятни за слушане.

А междувременно балансирането на пръсти и запратеният поглед встрани омекотяват значително неравностите по пътя.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg