Добър ден с ПИСМО #71. Надяваме се, че сте изпили първото си кафе и дано не е било преди 3:00 часа. А дори и така да е винаги може да си припомните за Ранобудния клуб на Ханс Улрих Обрист  (клик тук)

Още не сме се нарадвали и все ще се намери някой да ти каже как-се-прави:    

Е, Виталий Кличко определено знае и може да ни учи как се поддържа форма и електорат: 

Други все още са пред старта:

Аплодисменти за Джокович – световната тенис звезда спечели за пореден път отличието Лауреус за спортист на годината. Сърбинът посвети наградата на своите вдъхновители Ники Лауда и Йохан Кройф (виж тук). При жените – Лауреус бе връчен на Серина Уилямс, отново.

А и Григор по стълбицата тича:

Това е класа – актьорите Райън Рейнолдс и Идрис Елба, и рапърът Дрейк оглавиха класацията на списание GQ за най-стилни мъже на 2016 г. (припомни си тук ). Няма две мнения:

Важно е човек да може да се шегува със себе си, дори когато чувството за хумор е на изчерпване:

Имаме прекрасни новини – Део и Мариана си имат съкровище на име Борислав:

И още щастие: Оливия Уайлд ще става майка за втори път. Щастливата актриса сподели новината с този кадър в своя инстаграм профил, позирайки до сина си Отис, който изглежда доволен от вестта за бъдещо братче или сестриче:

А какво по-хубаво признание за един артист – Кристина Агилера публикува римейка на своята Beautiful, който ни допада повече и от оригинала:

И така по детски – реалити героинята Кайли Дженър бе обвинена, че копира стила на не много популярната новозеландска дизайнерка Брит Дей. Коя от коя черпи вдъхновение и слава – преценете сами:

А животът наистина е шарен – вчера се сбогувахме с Дорис Робъртс, носителка на 5 награди Еми и любима свекърва на зрителите на Всички обичат Реймънд. Наистина отиде си цяла епоха, сподели Патриша Хийтън, която бе екранната снаха на Дорис:

Светът изпраща и басиста на група Любе Павел Усанов, който почина след жесток побой. Обвиненият за нападението е задържан, а китаристът бе в кома повече от две седмици и цяла Русия се молеше за оздравяването му. Но понякога чудесата забравят да се случат…

Утре пак ще пишем.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg