Здравейте с ПИСМО #62. В него събрахме любопитките от социалните мрежи, които ни заливаха през последните 24 часа и имаме за всекипо нещо: Ким Кардашиян с молитва за световен мир, Джанет Джексън отменятурнето си, Марк Зукърбърг представя последните екстри на фейсбук, а в Пазарджик има нова мода:

В любопитна страна живеем, а още по-интересни са пенсионерите:

Ей такива надписи харесваме, а не залепено листче “идвам след малко”:

След удивителното чувство за хумор и артистични умения на данъчните, оставаме приятно изненадани и отнеочакваната благодетел на кралицата на социалките – Ким Кардашиян:

Джанет май ни намеква, че ще семейство Джексън ще се разширява. 49-годишната попзвезда отложи своетотурне по семейни причини и защото така препоръчва лекарят:

Друго е U2 да ти пеят Happy Birthday! Любопитни сме да разберем какво ще излезе по този повод от студиото на Фарел Уилямс:

Подобно на колегата Джъстин Бийбър и моделът Кара Делевин изпадна в депресия. Последваха редица коментари от рода на “да си красив, богат, известен и да носиш дрехи по последна мода води до душевна нестабилност”. Кара има отговор:

Не се заблуждавайте, това не са самодиви в чудна премяна, а Дита фон Тийз и приятелка, които се препичат на слънце:

Увековечена от испанския художник Адриан Торес, отчаяната съпруга Ева Лонгория си тръгва от Мадрид не само с неговото платно, но и със специалната награда Prestigio Rioja, която се присъжда за допринасяне на популярността на испанската култура:

Неотдавна Лонгория нави колежката си Фелисити Хъфман да си направи Snapchat (повече за новите му екстри тук):

Конкуренцията е жестока и нетърпи и ден отлагане. Една от последните функции на фейсбук е да превръща камерата на всеки телефон в пряко предаване и излъчване на живо, пред многомилионната аудитория на мрежата:

Бяхме позабравили за емблематичната фигура на Овалния кабинет -Моника Люински, която се загуби като старите двулевки (вижте повече за новите тук). Според последните постове в туитър, Моника се е отдала на културни мероприятия, браво:

Завършваме с едно екстремно упражнение, което ни напомня, че няма да е лошо днес да се сетим по някое време и отбием до залата:

Остана само ден до уикенда. Утре пак ще пишем.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg