Здравейте. С огромно нежелание ставаме от леглото, но ви съветваме – отворете си очите преди да започнете сутрешния тоалет.

Какво да се прави- понякога дразнителите са навсякъде около нас, още преди да сме се събудили. Бъдете редовни и не се нервирайте, това бихме казало ние:

Ако макар и редовни, все пак усетите, че има нещо много неприятно в градския транспорт, просто отстъпете мястото си. Така хем ще направите добро впечатление на целия пътникопоток, хем ще спасите началото на работния си ден. Ако и това не помогне, носете си пакетче канела и при необходимост, вадете.  

Драгомир Симеонов не чете дребни текстове и после е изненадан. Е, Драго…

След като не предложихме нашата кандидатура на горния конкурс, се утешихме с една немска народна мъдрост:

И докато сме в очакване на поредната порция родни сериали, които по-често са “добри като за български”, отколкото ни се иска, се отдаваме без ни грам свян на чуждите. Последният, който гледаме с интерес, се нарича Винил, продуцент е Мик Джагър. Господ наистина му е дал всичко, което си е поискал, мхм:

Отваряме Инстаграм и в профила на Мадона е пълно с нейни снимки от същия вид. Човек като остарее и започва да мисли малко повече за другите. Дали?

Ако не си спал цяла нощ и не искаш никой да види на какво приличаш, решението е ясно – тъмни слънчеви очила, по възможност класически модел. Е, не че се изненадваме, но Роби Уилямс очевидно е имал доста такива:

Хм… Барак Обама е почнал да се разхубавява или само така ни се струва:

Тръмп продължава да е обект на подигравки, но той е очевидното доказателство за старата мантра, че лоша реклама няма. Колкото повече го плюят, толкова повече хора го знаят. Дали това ще се превърне в прецедент в историята на Америка? Едва ли. Но все пак – да питаме Джони Деп:   

И докато гледаме дъжда навън, потъваме в размисли. Все още се чудим дали да посетим конкурса за Мис малко коте в Студентски град, но дотогава се двоумим между шал цвят сьомга или корал. Решения, решения…. 

И като си говорим за дилеми, кой иска да бъде погален от мацка с такъв маникюр. Ние не.

Уау… Почитатели сме на изкуството във всякакви форми, но тази 3D картина наистина е от друго измерение:

Ако някой е пропуснал вчерашния мач между Байер Мюнхен и Ювентус, ето кратко резюме:


Утре пак ще пишем. 


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg