Запитайте се следното: Защо ни казват, че има заплахи за убийство, отправяни към Борисов?Защо съобщават, че са се появили данни за готвено похищение на Пеевски?

Можем ли даопазим някого от тях? И изобщо, бихме лиси мръднали пръста, дори да можехме?

Разбира се, чене. Сигурността и физическата цялост на средностатистическия човек в България на минимално нивоса обезпечени, така че не бихме се трогнали от евентуалнизаплахи към личности, охранявани с по два джипа гардероби във всяка посока. ‘Щото обикновено на такива никога не се случва нищо, докато някъде пребиватпенсионери за 20 лева, някой напада комшия с брадва или подобни дивотии, които сеслучват всеки ден.

Тогава защо, подяволите, днес ни обясняват, че на единия сложили охрана от НСО, а на другия мупратили куршум с изрезки от вестници?

Има ли проведеноразследване? Има ли задържани? Не.

Ще има лиразследване? Вероятно ще е проформа както винаги. Ще има ли задържани – и да има,след няколко години ще се окажат невинни и ще ни осъдят в Страсбург за пари.

Защо се съобщаваттакива новини, не е ли въпрос на сигурността на Борисов и Пеевски първо да се взематмерки, преди аз и вие да научаваме, че ще се взимат мерки? Защото предкулиснитеи задкулисните управляващи разчитат на дебилен, имбецилен, малоумен и нелеп PRв такива моменти на политическанестабилност. Затова въпросните двама движат с колосално количество охрана,нали? Какво се е променило от вчера? Нищо.

Сега ще се правятна жертви, докато в Следствието унищожават документи от КТБ. Сигурно важнидокументи, по-важни дори от онова тефтерче, в което ДП се превръщаше в 10.

Няма дори даотделям енергия да задълбавам колко струва охраната на такива. Дори почти нямада припомня, че при единствения публичен опит за покушение над охраняван отНСО, му опряха дефектен газов пистолет в главата. Без проблеми.

Всичко е ташак ини управляват хора без ташаци. Казвам го това набързо, за да не вземете да севържете на тая гротескна небивалица.