Здравей. Днес търсим смисъла с помощта на Виктор Франкъл.

Опитът да се развие чувство за хумор и да се видят нещата в смешна светлина е видхитрост, която се научава при овладяването на изкуството да се живее.


Лесното не е сладко.

Шарън Стоун разби на пух и прах клишетата за възрастта. Годините не са фактор, когато очарованието отвътре се оглежда в усмивката отвън.

Проверката е висша форма на доверие. Така мислим и ние, затова скришом, изпод шепи, надничаме към главната репетицияза откриването на олимпийските игри в Рио.

Профилът на Зак Ефрон в Tinder пустее. Причината – никой не вярва, че това е истинският профил на актьора. “Излизането по срещи е нещо, което никога няма да мога да правя “, споделя американецът. Самотно етам, на високия хълм. Поне има Netflix.

Когато си кандидат за президент трябва да внимаваш какво ядеш и как го ядеш. KFC не еабревиатурата за Knife Fork Chicken, все пак..

Дъщеричката на Аштън Къчър добави нова дума в речника си, но таткото не се гордее особено с изреченото..

Има какво да видиш, ако погледнеш там горе. Цял спектакъл са ти подготвили.

Едно не съвсем плахо излизане на повърхността.

А някъде там тихичко се лее чешка бира и някой е непрекомерно щастлив.

Не, това не е необичайно. Това е твърде човешко.

Аз съм противоречие.

Феликс Валотон също.

Храна, вю, мръсни желания, умора, звезди, книги, малко уиски в нисък колинс – пътят е живот. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за пътешествията – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg