Здравей. Понякога е толкова просто да достигнем до житейско прозрение, че направо ни хваща страх.Оскар Уайлд знае.

Да обичаш себе си, означава да си влюбен цял живот.

Не е лошо да си четеш спама от време на време. Дори само за да се посмееш.

А над карикатурите освен да се смееш, може и да помислиш.

Кaто говорим за размисъл – Лейди Гага изля мъката си от временната раздяла с Тейлър Кини в джаз клуб. Музиката винаги еизход.

Манията на Адриана Гранде към Хари Потър не е тайна за феновете ѝ, но тя откри начин, скойто да го покаже на всички. Избродираният Дъмбълдор вече гледа замислено отгърба ѝ. И това не е всичко – якето я определя като член на войнството наДъмбълдор. Пожелаваме си по един такъв…

Шопингът на Роналдо по улиците на Лос Анджелис привлече вниманието, той обаче не удостои феновете си със същото.

Бионсе и дъщеричката ѝ Блу Айви си направиха фотосесия с италиански рокли в Париж.Градът им приляга.

Тейлър Суифт се размина с номинация за видео наградите на MTV. Бионсе блесна с най-много – 11 за новия си албум Formation. Следва я Адел, коятополучи 8 номинации, като заслугите са на хитовия сингъл “Hello” оталбума 25. Останалите участнициса Дрейк с “Hotline Bling”,Джъстин Бийбър със”Sorry” и Кание Уест с”Famous”. Следва война на световете.

Музиката те следва на всеки ъгъл.

Нова теория за края на света се завъртя в интернет пространството. Тя гласи, че е краят наживота на Земята ще бъде в петък – 29 юли.Слънцето ще изстине, а Луната ще стане червена.Нивото на океаните ще се покачи.А може би ще бъде просто петък.

Прогнозата за времето е безсмислица, но обикновено се придържаме към нея, за по-сигурно.Особено когато става въпрос за снимки.

Пролука към най-старата и известна християнска обител в Англия.

Gary Bunt – Bones and things.


Храна, вю, мръсни желания, умора, звезди, книги, малко уиски в нисък колинс – пътят е живот. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за пътешествията – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg