Здравей с ежедневния преглед на социалните мрежи. Петъчно ни е – и настроението, и времето. Преди да си запрашил към златните плажове през уикенда ти предлагаме в обобщен вариант по-важното от изминалото денонощие. 

Не можем да останем безразлични към тези не-Малки истории:

Като се замислим народната ни носия винаги е била добър вариант:

Понякога Тръмп е много забавен. Тези модерни технологии и летящи хора взеха да му пречат.

Решението на летните жеги е точно в прохладното море. Фамилията Кардашиян и това може да ни продаде (разбери повече тук).

Студентски живот, ах, сладък живот. Мария Шарапова среща сродни души в Харвард, където учи бизнес. И всичко това след като получи от федерацията двегодишно наказание и загуби 50 милиона долара от своите доходи, заради употреба на “мелдоний”.

Това момиче ни става все по-симпатично и шарено, дали заради татуировките в памет на баща ѝ, или защото върви по стъпките му, а може би и двете. Много му се насъбра на дивото дете на Краля – Парис Джексън, време е да се отдаде на заслужен релакс (припомни си тук).

Малки и големи превърнаха централния площад в Кюстендил в портрет на живелия в града художник Владимир Димитров-Майстора. В продължение на два дни над 30 художници се включиха в проекта, който заема заема 1.5 декара. Красота.

Откриха новите помещения на Pavillon De L ‘Horloge, посветени на историята на Лувъра и неговите колекции. Следвай маршрута на три нива, обогатени с много цифрови устройства и тактилни модели, които са достъпни за хора с увредено зрение. Новата интерпретация носи името на Centre Sheikh Zayed Bin Sultan AL NAHYAN, в чест на бащата на Обединените арабски емирства.

Магията е накъдето и да се обърнеш, поне на 360 градуса около теб.

Има ли място за такава инсталация в твоя град – за пореден път в центъра на Сеул, Южна Корея, се провежда фестивал на водните пързалки и всеки ентусиаст има тази възможност за разхлаждане.

Дисни официално откри шестия си лунапарк в Шанхай. Строежът му започна преди пет години, а инвестицията е на стойност 5,5 милиарда долара. Билетите за откриването на 16 юни бяха пуснати в продажба още през март и разпродадени в рамките на часове. Споделяме с теб изключително редки кадри, ама не от Китай.

Както казахме: петъчно ни е. Завършваме с поздрав.


Перфектни презентации, лесни рецепти, гурме вакханалия, изобщо безсрамно кулинарно порно за всички! Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за хубавата храна – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg