Здрасти. Това е прегледът на социалните мрежи – обобщихме всичко по-важно за последните 24 часа. От онзи ден темата е една и съща и в нея няма никакво изкуство, а дори точно обратното.

Винаги можеш да получиш ценни съвети по генералски.

Понякога преждевременният оптимизъм не води до нищо добро.

От Ренесанса насам нищо не се е променило…

Опс, няма грешка. Лиам Хемсуърт официално е най-сексапилният веган.

Като говорим за Лиам, редно е да споменем и неговата Майли, която вече може да сепохвали с нова татуировка. Сигурни сме, че секси веганът я одобрява. Все пак елюбимата му закуска.

Адриана Лима попадна в кадъра на папараците. Летните ѝ подвизи на гръцкия остров Миконос трудно биха останали незабелязани.

Ким Кардашян напоследък наднича отвсякъде. Този път е избрала корицата на Forbes. Разбери повече за нея от текста тук.

Лив Тайлър и Дейв Гарднър приветстват новородената си дъщеричка. Идилията е заснета и публикувана от 39-годишната Лив, която за пореден път използва социалната мрежа, за да съобщи на феновете си и на света, че семейството ѝ се е увеличило.

Смисълът на футбола е да обединява. Независимо кой е победителят. Това го знае всяко хлапе.

А победителите също трябва да могат да носят на майтап…

Втората победа на Уимбълдън е най-сладка или поне според думите на Мъри. Любимецът на домакинската публика Анди Мъри триумфира за втори път с трофея на Уимбълдън.

Перфектни презентации, лесни рецепти, гурме вакханалия, изобщо безсрамно кулинарно порно за всички! Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за хубавата храна – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg