Здрасти. Това е прегледът на социалните мрежи през изминалите почивни дни и ПИСМО-то ни е по-емоционално от всякога. Футболните страсти съвсем не са приключили, а едва сега започват. 

Има един човек, който е винаги насреща. Долорес Авейро – майката на Роналдо, избухна в поредица от туитове срещу френският полузащитник Димитри Пайе, който контузи сина ѝ още в 8-та минута на мача.


Португалците потопиха в сълзи цяла Франция, а героят Едер беше на седмото небе, след като с победното си попадение в 109-ата минута донесе историческата първа европейска титла на своята страна. 

Още малко емоции от снощи:

Четири години по-късно Стилиян Петров се завърна на терена. Българинът влезе в игра през второтополувреме с капитанската лента. Упоритосттаи старанието дадоха резултат както на терена, така и в живота.

Златен медал за златните момичета на Ина Ананиева. Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели златен медал в съчетанието на пет ленти на турнира от Световната купа в руския град Казан. Грациите посветиха победата си на Цвети Стоянова, чието състояние продължава да бъде тежко.

Спортистът с най-много златни олимпийски медали за всички времена – Майкъл Фелпс е нетърпелив да покаже на сина си усещането да плуваш.

Тенис звездата Серина Уилямс изравни рекорда на Щефи Граф след триумф на Уимбълдън. А Марк Зукърбърг ти дава възможност да разгледаш терена на 360 градуса.

Малкият престолонаследник Джордж изглежда запленен от големите летящи машини. Метнал се е на баща си, който дълго време е пилот на въздушна линейка с база летището на Кембридж. Крушата не пада по-далеч от дървото.

София Вергара няма намерение да спира да изглежда съблазнително. А сега дори ухае по този начин. Разбира се, че тя е лицето на парфюма, както тези млади дами тук.

Спайските Гери Халиуел, Мел Би и Ема Бънтън се завръщат, но под ново име –  GEM. Освен, ченоси първите букви от имената им, абревиатурата в превод означава “скъпоценен камък”. Добре са го измислили.

Пош има други приоритети и изглежда няма намерение да напуска модното ателие, за да се завърне на музикалната сцена. Семейство Бекъм отпразнува петия рожден ден на малката Харпър в Рейкявик.

Перфектни презентации, лесни рецепти, гурме вакханалия, изобщо безсрамно кулинарно порно за всички! Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за хубавата храна – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg