Здравей в четвъртък. Уикендът е все по-близо, а обстановката е съвсем ваканционна. Подбрахме по-любопитното от социалните мрежи през последното денонощие. Още с първия пост обобщаваме ситуацията:

И в нашето мътно езеро има плаващи кейове.

Обещаваме това е последно по темата:

А сега малко крими. Параолимпиецът Оскар Писториус бе осъден на шест години затвор за убийството на приятелката си – 29-годишният модел Реева Стеенкамп. Инцидентът се случи в нощта на Свети Валентин през 2013 година в дома на олимпиеца, когато Оскар стрелял срещу Реева, след като я помислил за крадец. 

Рязко сменяме настроението. Топ моделът Алесандра Амброзио пътува семейно с частния самолет за островите на южната ни съседка. Малко музика никога не е излишна.

И други са на семейна ваканция. В момента Бербатов е свободен агент, след играта за гръцкия ПАОК. Офертите към него са доста, включително от Острова. Ей такива бащи са за пример:

Тази жена няма спирачки – турнета, филми, сериали, сега и нови парчета. Джей Ло и Лин-Мануел Миранда, автор и изпълнител на мюзикъла Хамилтън, работиха заедно върх песен в полза на оцелелите жертви и на семействата на загиналите след стрелбата в град Орландо. #LoveMaketheWorldgoRound

Женската сила е голяма работа. Всъщност новият Iron Man е чернокожа жена. Още една брилянтна история от Marvel

Нарцисът и егото в нас се обаждат и вече си мечтаем за такава къща.

Перфектни презентации, лесни рецепти, гурме вакханалия, изобщо безсрамно кулинарно порно за всички! Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за хубавата храна – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg