Здравей. Петъчно преглеждаме социалните мрежи и не пропускаме да ти споделим по-важното от тях. Започваме с новините от света и у нас.

След като беларуският президент Александър Лукашенко призова народа си да “се съблича ида работи, докато не се изпоти”, едва ли е предполагал, че съветът му ще бъде изпълнен толкова буквално…

Ето с тази реч виновникът за Брекзит се оттегли от надпреварата за премиерския пост. За недоразбралите даже си я публикува: 

Такива речи са далеч от “Имам една мечта” на Кинг. Следователно реакциите са такива: 

И се сетихме за едни по-обичани хора, като тези двамата. Днес лейди Ди щеше да навърши 55 години.

Като говорим за красиви жени – каквато майката, такава и дъщерята. Деветнадесетгодишната йорданска принцеса – Иман се превръща в същинска модна икона, като следва примера на елегантната си майка кралица Рания, която често попада в класации за най-стилни жени.

Ето този годежен пръстен със 7,45 каратов диамант струва 300 000 долара. Нормална сума, след като е бил носен от актрисата и телевизионна звезда Марла Мейпълс, бившата жена на Доналд Тръмп, който преди време е броил 110 000 долара за него.

Звездни разходки по Плаващитекейове на Кристо. Освен Джъд Лоу и дългокраката му приятелка, по вода ходиха Уилям Дефо и цялото му семейство. 

Мейс Уинду е жив. Възможно е любимият джедай на феновете на поредицата да е избегналсрещата с онзи с черната качулка и косата. Това намекна Джаксън, докатоотговаряше на фенове в социалните мрежи. “В моите представи аз не съм мъртъв. Джедаите могат да падат отневероятно високи места и да оцеляват”. Мечтай си.

След раздялата с ПАОК, Димитър Бербатов вече е свободен агент. Предстои да разберем дали личнитесимпатии на българина към Нюкасъл ще надделят, или ще се вслуша в някои от съветитена феновете в социалната мрежа.

Ако този уикенд ще пропуснеш плажа, имаме оферта – разгледай изложбата на известния български плакатист Божидар Икономов във VIVACOM ArtHall.Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg