Здравей. Започваме прегледа на социалните мрежи с добрите новини от последния час. След петгодишно пътуване – сондата Юнона вече е в орбита около Юпитер. Предстои апаратът на НАСА да обиколи планетата 37 пъти през идните 20 месеца. Юнона ще бъде космическият кораб, който се е доближил най-близо до Юпитер. Предстои да надникне през облаците на планетата от само 5000 километра височина от повърхността.

За успеха на маневрата по позициониране в орбита Юнона подаде трисекунден радиосигнал.

Обратно в нашата реалност. Тактически партия ГЕРБ няма да обяви кандидата си толкова рано, но според решението ще избира кандидат за президент от редиците си. Предположенията веднага започнаха.

Не е лъжа, Бедров:

Животни всякакви, но в Русия е като филм на Хичкок, дори и по-страшно.

Две Първи дами обединени от една обща кауза – по-доброто бъдеще за майките и децата на Кения.

Толкова много красиви жени на едно място – това може да се случи само в седмицата на висшата мода в Париж.

Продължаваме с красавиците. Както по-рано ти споделихме в специалната ни селекция Горе-Долу, модата се обръща към ноуделите – вместо на елитни манекени се обръща внимание на момичета с несъвършена външност. 

Естети сме.

Най-накрая Лейди Гага успя да се сдобие с шофьорска книжка и дори го документира. 30-годишната изпълнителка благодари на Бога за радостното събитие.

Гага си призна, че едва ли се е надявала някога да стане шофьор, дори след като получила за подарък автомобил дълбоко се съмнявала, че някога ще го кара.

Любимата София Вергара сподели с приятелите си в Инстаграм как е изглеждала на 13. Нейният съпруг Джо Манганиело също се включи в припомнянето на стари снимки и публикува в профила си своя снимка, когато е на 18 години.

Нямаме забележки.

Перфектни презентации, лесни рецепти, гурме вакханалия, изобщо безсрамно кулинарно порно за всички! Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за хубавата храна – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg