Понеделнишко здравей. Уикендът беше наситен откъм емоции в социалните мрежи, които бързаме да ти споделим. Последни кадри на уникалните пешеходни пътеки по езерото Изео. Преди да закрият кейовете на Кристо италианската природозащитна организация Легаамбиенте отправи предложение към автора – да опакова в жълто платно циментов завод в Тавернола Бергамаска, Ломбардия. Предстои да разберем.

Инсталацията успя да привлече два пъти повече от очакваното посетители – над 1,2 милиона. Кейовете все пак ще продължат живота си, но в цифровото пространство на Гугъл. Благодарим на създателите ѝ:

На друга планета – и на Кралицата не ѝ липсва прочутият британски хумор. Поне на ироничния профил в Туитър.

Междувременно президентската надпревара продължава със същите мръсни игри:

Светът се прости с един от земните ангели на Доброто – Ели Визел. Писателят е удостоен с Нобелова награда за мир като автор на многобройни романи и за приноса му в борбата срещу насилието, потисничеството и расизма, приключи земния си път.

Продължаваме да се борим срещу дискриминацията и расизма:

Не е изненада, че новата приятелка на Леонардо Ди Каприо е модел. Нина Агдал ни впечатли и с актьорските си умения:

Западните издания свързаха датската красавица с холивудския ерген, след като двамата бяха забелязани на романтична почивка в Бахамските острови. Техни приятели без да искат споделили снимки в Инстаграм от общата ваканция и неволно помогнали на папараците.

Животът не е като романите – авторката на Яж, моли се и обичай – Елизабет Гилбърт се раздели със съпруга си Жозе Нунес, вдъхновил я за героя ѝ Фелипе в бестселъра.

Отчаяната съпруга Фелисити Хъфман не може да недоволства с такъв мъж – мечта.

Ще пропуснем тази мода.

Перфектни презентации, лесни рецепти, гурме вакханалия, изобщо безсрамно кулинарно порно за всички! Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за хубавата храна – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg