Здравей почти на финалната права от работната седмица. Започваме ежедневния преглед на социалните мрежи, а в тях потребителите отново се молят за мир и любов:


Иначе още ни тресе от Брекзит. Шегите не спират само до добрия тон:


Не ни липсват и съседските неволи.

Предстоят още такива безгрижни дни за Хилъри. Американският президент Барак Обама за първи път ще вземе участие в предизборната кампания на своя бивш държавен секретар Клинтън. Обама неотдавна сподели, че „не смятам да е имало някога някой толкова квалифициран за този пост”, по повод на бившата първа дама, сенатор и държавен секретар.

Поредната холивудска красавица скочи да защитава Джони Деп от обвиненията за домашно насилие над последната му съпруга Амбър Хърд. Бившата половинка от 90-те, Уинона Райдър сподели в интервю, че познава актьора като “добър, любящ, грижовен мъж, който е изключително покровителствено настроен към близките си и се старае да ги защити по всякакъв начин”. Сигурни сме, Уини!

Нова прическа за първия мач от четвъртфиналите, който ще изправи един срещу друг отборите на Полша и Португалия. Довечера ще видим.

Знаехме си, че Ким не е открила топлата вода. Ако все пак искаш да разбереш повече за кралицата на селфито, повелителката на социалните мрежи, властелинът на риалити форматите – Ким Кардашиян – кликни тук.

За финал решихме да споделим с теб един по-различен и красив поглед над нещата:


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg