Здравей в средата на седмицата. Или поне на работната такава. Започваме с най-доброто от социалните мрежи през изминалото денонощие. Не пропускаме карикатурите на Комарницки, разбираш защо:

Рано сутрин имаме куп въпроси: по-добре ли е?

Всичко си има своите плюсове и минуси. Само за това ни е страх:

Добре са се сетили:

Разбира се в социалните мрежи винаги има място за мъдрости:

И за социални експерименти. Като този, който доказва колко е важна опаковката. 

Магията е навсякъде около нас, в новините на CNN също.

Щастливият татко Джон Леджънд е влюбен до полуда в дъщеричката си Луна Симоне. Двамата вече позират пред обектива на Криси Тейгън, която с удоволствие замени модния подиум с детската стая. 

Онзи ден пропуснахме да похвалим Бионсе и нейното изпълнение на сцената на BET Awards – изпълнителката се прибра с две от големите награди, благодарение на последния си албум Lemonade. Аплодисменти

Лео, и ние сме на мнение, че не трябва да напускаш националния тим. Слушай Марадона, няколко пропуснати дузпи не са краят на света.

Страсти. Всъщност това е наистина жива картина – творбите на американската художничка Алекса Мийд са изрисувани върху хора. Не виждате човека, а интерпретация на реалността – казва Алекса и щраква кадри като този:

Ето ги и най-новите кученца. Наистина – американският киноложки клуб обяви, че признава официално 190-ата порода кучета – пуми. Пумитата са традиционна унгарска порода от групата на териерите и овчарките. Предполагаме и последният модел за дамска чантичка.

Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg