Здрасти. Денят започва с високи градуси и добро настроение. Аплодисменти за ремонта на Аспарухов мост, за Лиляна Павлова и най-вече Иван Червенков.

Палачинките винаги са добра идея за закуска.

Модернизация на техниката.

Пред новата медийна звезда стои бляскаво бъдеще и министерско кресло – най-малко.

Принц Уилям позира за юлската корица на гей списанието  Attitude. “Никой не трябва да бъде тормозен заради сексуалността си или по каквато и да е друга причина”, казва херцогът на Кеймбридж, който наскоро покани в двореца представители на ЛГБТ общността, с които коментираха техните изживявания.

Старост – нерадост. Комедийният актьор Ед О`Нийл се снимал с принцесата на попа – Бритни Спиърс. Но дори не подозирал коя е русокосата фенка. На следващия ден звездата от Модерно семейство получил обаждане от мениджъра си, който му заявил, че снимката с Бритни има 53 000 лайка. „А аз дори не знаех, че това е тя”, споделя актьорът, който по-късно признал това пред нейния мениджър, че е идиот и се е извинил. 

Когато си назад с модерните технологии и техния език, частните уроци са задължителни. При това с такъв учител …

Най-сексапилният гангстер на планетата Джеръми Мийкс – бивш крадец и затворник, вече заработва първият си милион в долари като модел. Не ни благодари, че ти пускаме и официалния му Инста-профил.

Тя е Изабел душ Сантуш – най-богатата жена в Африка. Сега баща ѝ – президентът на Ангола, я назначи за шеф на държавния петролен концерн. Форбс оценява състоянието ѝ на 3,3 милиарда долара, а усетът ѝ за бизнес забелязала още като дете. Насред гражданската война малката Изабел продавала яйца на един пазар в анголската столица Луанда. Като в приказка. 

Мечтата на всеки артист или куратор е да се докосне до Арт Базел. Горещите пресечни точки на арт дилъри, колекционери, куратори, артисти и всякакви ентусиасти от цял свят са Базел, Хонг Конг и Маями. Насладете се на някои от произведенията по-долу.

Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги тук.


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg