Здравей. И този път сме ти подготвили обилна порция постове от социалните мрежи, естествено най-доброто за теб. Днес излизат резултатите от матурите на дванадесетокласниците, какви ли са ги свършили… 

За това – нямаме коментар по темата.

Тру стори.

Гордост: Ивет Лалова задмина конкуренцията в Белинзона и се окичи със златото на финала на 100 метра на лекоатлетическия турнир в Швейцария. Съвсем скоро българката ще участва на 200 метра в турнира в Осло от Диамантената лига. 

Турнето на тримата от запаса продължава – всички салони са пълни, а при неприлично държание – вече знаеш горещия телефон.

Семейство Бекъм избра да почива на гръцкото море. Като всички българи.

Положението е…

Поздрав и от сър Маккартни, който скоро не се е возил по пътищата на стара Англия с бойни автобуси (разбери повече тук).

Супер-вторник за Хилъри Клинтън, която победи Бърни в Пуерто Рико…

… и бурните реакции преди това:

Ева Лонгория успява да балансира професионалния и личния си живот – само няколко седмици след пищната си сватба, актрисата вече е на снимачната площадка на сериала, който продуцира. Уау.

И галерия за всички любители на архитектурната еклектика (не поглеждай родния пример тук).

Това, което гледаш са разочарованите фенове на Кание, които си платиха за концерта му, но звездата така и не изгря на него. Оправданието е поройният дъжд, това едва ли го извинява.

Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg