Здравей. Поднасяме ти обилна порция постове от социалните мрежи в ПИСМО #100 – юбилейното издание. Благодарим, че ставаш част от него всеки ден – нека лайковете започнат сега!
Обстановката в градския взе да става все по-интересна.

Междувременно на същото място – приказки от опашките…

Добре дошъл, Самюъл!

Традиционен обяд за чужденците.

Интересно проучване.

За последния проект на Христо Явашев или изкуството – мисия възможна (разбери повече тук).

Едно от най-разумните решения в живота на певицата Алиша Кийс е отказа ѝ от грима. Тя обясни, че по този начин преодолява натиска, упражняван върху известните жени.

Мохамед Али си отиде в петък вечер, на седемдесет и четири години, във Финикс, обкръжен от най-близките си хора (прочети тук).Бербатов участва в благотворителен двубой в Манчестър между английски звезди и отбор на останалата част от света на терена на “Олд Трафорд”. Футболистът не изневери на новото си амплоа и предаваше обстановката на живо в социалните мрежи.

Английските звезди бяха водени от Сам Алърдайс и победиха с 3:2, като двата гола за Отбора на света бележи Димитър Бербатов. Снимка на победителите.

Още спорт. След като разби Анди Мъри, Новак Джокович триумфира в Париж. Тенисиста записа исторически триумф и постигна кариерен Голям шлем.

Във Франция сблъсъците с ракети продължават извън терена.

Рязко обръщаме поглед назад, когато всичко изглеждаше толкова романтично …

Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg