Привет. Застиналите образи на покорените върхове имат навика да се запаметяват в харддиска на човешкия мозък. В случай на спешност сам си знае колко бързозаработва.

Правилата на навигацията никога не са управлявали кораба, нито правилата на архитектурата сапостроили къща. Това го правят хората.

Майн Рид

Прекият път към институционалното презрение минава покрай дълбокото вдишване на въздух.

Най-добре е да не ти остава време за предчувствия, за да не си тъжно изненадан впоследствие.

И като нищо можеш да усетиш, че си от страната на потърпевшите.

Най-добрите моменти от видяното и изпятото на четири колела в Carpool Karaoke и Джеймс Кордън през 2016 година минаваоще веднъж, за да асфалтира пътя на Новата година с добро настроение.

А междувременно Майкъл Фелпс може би най-сетне е способен да разкаже свързано как се печеляттолкова медали, че чак да се спъваш в тях.

Роджър Федерер пък си намери нов единомишленик, който без страхове и задръжки се настани вобятията му.

Да заседнеш в асансьор не е най-приятното нещо, което можеш да си представиш. С всякаизминала минута сякаш възможностите да си останеш там нарастват, а теб теобзема едно тъпо спокойствие.

Кайли Дженър съвсем се изцеди от пейзажа тези дни. За риалити звездата годината не потръгнаплавно и последователно. Гордостта в календара й с фотосесията за 2017-та година трябваше да бъдеспециално отбелязаният й рожден ден. Вместо рождения 10-и август обаче някой е вписал дата с десет дни напред. Вече е малко късно за промяна и дори размазанататорта по тялото на Дженър, която гледа от календара, не е способна да поправинещата. Какво пък – втори рожден ден винаги е добре дошъл. Няма драма.

Мечтите на Орландо Блум за повече знания и мъдрост са неизчерпаеми. Падълбордингът миналото лято може и да е бил грешка, като сезамислиш …

Кейти Пери също беше там. По всичко изглежда, че и тя се е придържала за самия ръб на сериозността.

А някои го предпочитат лунно. Звездите са клише.

Ла Бока е квартал в Буенос Айрес, където през 19. век се заселват италиански емигранти, които започватда разливат богатство от шарки насам-натам. Звучният ефект е съвсем случаен -те боядисвали къщите си в различни цветове, тъй като не им достигала боя зацялата къща.

Понякога се случва така, че вместо да прочистиш ума си, ти се връщаш с препълнена глава оттопли гледки.

А пък някой се похвали, че е видял Ван Гог онзи ден да се прибира с метрото. Защо не, щомможеш да повярваш?

Истината изисква да признаем, че той наистина е жив и носи онова специфично чувство нанепреходно удоволствие.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg