Представете си как стотици калфи и майстори забърсват потно чело, свалят работническите шапки, за да пригладят гъстите си коси. Старателно сапунисват цялото си лице и бавно се обръсват – под носа, около устата и съвсем внимателно при бакембардите. Прилежно сменят гащеризоните с бели ризи, панталони с ръб и тиранти. Под прашните черни ръце лъсва бяла като слонова кост кожа. Духват върха на обувките си, за да ги нахлузят върху чифт нови чорапи на осморки. Финален щрих с миризма на жасмин, мъдрост и арган. Децата отдавна са заспали. Жените им са мадони, грешни само за съпрузите си. По очите на чираците се чете благоговение. Време е за празник.

Звънят ти, купонът е започнал, а теб още те няма.

Пий една мента за стомаха и бягай!

Данчо Ментата: "Част от активите не са намерени, защото още с купуването им са отделени от КТБ…" Е, не е ли точно туй схемата на източването й?..

Публикувахте от Асен Генов в 27 юли 2017 г.

Петък е, get your sh*ts together, man. Редно е. Ето ти една brand new мотивираща рима на ЖЛЪЧ / ГРИГОВОР / ГЕНА  ft. VOΛEN, щото те го могат.

„Който седи на едно място, ще у̀мре“, затова движи се, завърти я тая Земя.

 

И ако не ти стига, сме ти приготвили soundtrack-а от Цар Лъв. В ролята на Маймуната – Джъстин Тимбърлейк, в ролята на Симба – random бебе с луд баща. Enjoy!

Fan: "Justin, HOLD THE BABY". What happened next is amazing. Take a bow, Justin Timberlake 😅👏

Публикувахте от SPORTbible в 26 юли 2017 г.

В случай, че си още градски, ще се опитаме да ти покажем, че и далеч от морето бива.

Публикувахте от Sofia in Details в 27 юли 2017 г.

През окото на птицата

Публикувахте от Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia в 27 юли 2017 г.

Публикувахте от Sofia in Details в 27 юли 2017 г.

В едната ръка микрофон, в другата – кукла Барби, в скута ѝ бял пудел, а на рамото ѝ е кацнал жако, що е то? TIL, че Роси Кирилова води цели 16 години авторското си предаване За животните с любов. Златен фонд на БНТ, златен фонд!

Професор по психология в Университета в Западна Каролина казва, че няма доказателства в подкрепа на тезата, че стопаните на кучета правят по-добър секс. Ние пък твърдим, че мъжете, които разхождат своите любимци, със сигурност правят по-често секс.

 

Пък любовта между хората си има различни обяснения, коитo понякога много приличат на The big bang theory.

 

За малко да си помислим, че Франция има нов президент, а първата дама Бриджит Макрон – нов съпруг, когато погледнахме по-добре и видяхме, че това е badgalriri a.k.a. Rihanna. Тя позира пред Елийсейския дворец в oversized мъжки костюм и прибрана коса. Дали политиката е мъжка работа? Разбира се, че не. По време на срещата, Емануел Макрон и Риана разговаряли за подкрепа в образованието на световно ниво.

 

У нас пък времето е политкоректно и по-важното джендър неутрално, така че става и за море, и за планина.

#foodporn 🍤🍷🏜

A post shared by Snejana Makaveeva (@snejanamakaveeva) on

И докато Македониjа и България работят върху договора за добросъседство, полубългарката, която ужасно ни се ще да си е цяла българка, Нина Добрев, се гмурка с кауза. Не знаем кое е по-красиво, Добрев или океанът… Глупости. Знаем!