Привет. Животът изисква да си готов за здрависване ръка с ръка с вътрешните ти желания, за да гоизживееш най-пълноценно.

Единствената възможна етика е: човек да прави това, което иска да прави.

Уилям Бъроуз

Колкото по-малко знаеш, толкова по-щастлив си. По-добре да не бързаме.

Всичко има и положителна страна –  понякога можеш да разполагашс пълна свобода да общуваш.

Вчерашните новини са точно толкова ведри, колкото и онзиденшните. Може и да пропуснеш прегледа имднес, ако вече подозираш за какво иде реч.

Първата дама Мишел Обама даде интервю за последен път в Белия Дом пред Опра Уинфри. CBSдава на малки глътки разговора, койтоще се излъчи в сряда по телевизионните екрани в Америка. Първият и най-важенурок, който можем да научим от Мишел е, че расизмът се отразява негативно повечена тези, които го проявяват, отколкото на човека от другата страна.

Урок номер две – понякога просто трябва да се освободиш от недоброжелателите, ако искаш да продължишнапред. Ценен съвет дори за плебеи.

Актрисата Марго Роби с ясен отговор към всеки, които живо се интересува дали се е омъжила– халка на безименния пръст. Австралийката се запознава с Том Акърли наснимачната площадка на филма Френска сюита.

Тези дни Орландо Блум си спомни с носталгия за времето на Властелина на пръстените.Русата коса, сините лещи и острото ухо са повод за умиление на клетъчно ниво.

Лейди Гага както винаги върви по отделна пътека и чертае нов път със спокоен, ностремителен ход.

Хю Джакмън в търсене на онова, което винаги остава скрито зад думите. Щастието като състояние на духа.

Лична асистентка на клана Кардашиан. Да, съществува и такава професия, която си има ипредистория.

Oh Christmas tree, oh Christmas tree.

По лицето на Дрейк може да се види, че едва ли е най-коледния тип, но пък изглежда полага усилияда не изглежда като колаж пред елхата.

Най-удобно е когато се мотаеш напред-назад в най-хубавите си дрехи необезпокоявано.

Поглед под лупа на вид миниатюрни молци, които предпочитат Хаваите пред всяко друго място насвета.

Тогава когато ритъмът на улицата опита да се побере в една мини анимация, всичко си идва на мястото понеобичаен начин.

Перпендикулярната архитектура на катедралата Глостър е единствената запазена в готически стил на територията на Англия и не може да се оплаче от липса на внимание.

А някои картини се появяват по собствена воля в съзнанието ти, без дори да си ги удостоил свнимание и покана.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg