Привет. Понякога постигнатата цел приема образа на временния равен резултат в двубоя срещуживота. Струва си тогава и само тогава, когато си ѝ съдействал с все сила.

Щастието е страничен продукт от функция, намерение и конфликт; тези, коитотърсят щастие за себе си, търсят победа без война.

Уилям Бъроуз

Всеки спомен се нуждае от леко привикване и доукрасяване, за да си заслужи мястото в албума.

 

Хубаво е да се вярва в осъществяването на всеки замисъл, без да се задават метафизичнивъпроси.

 

Препоръчително е също така когато говориш измислици, да се придържаш към тях и впоследствие.

 

Премиерата на музикалния клип на песента “I don’t wanna live forever” към филма Fifty shades darker официално ще ни бъде предоставена от ТейлърСуифт и Зейн Малик след броени часове. Иначе засега тийзъра накратко може да сеобобщи със следните ключови моменти – Зейн чупи разни неща, Суифт скубе косатаси в чувство на безсилие, без всякакви признаци да успеят да се разберат. И така – всичко вимето на любовта.

 

Най-новият член на семейство Карадшиан – Дрийм Рене може да се похвали с най-приветливото ивесело лице от целия род.

 

А изглежда Дженифър Лопес чака партито да замре, за да се изпари възможното най-бързо.

 

Когато актрисата София Вергара види десерт, лицето ѝ се изопва до краен предел, а очите ѝзапочват неспокойно да засвяткват.

 

Стане ли въпрос за мода, Виктория Бекъм просто е длъжна да разбере какво ще стане по-нататък.

 

Мъглявината Ирис е част от съзвездието Цефей. Мистичният син цвят се дължи на разсейването насветлината на централната гореща звезда от праховите частици на мъглявината.Размерът на светещата синя част се оценява на около 6 светлинни години.

 

Някои са късметлии да попаднат на хора, привързани към всяко живо същество. Пиедесталътна живота винаги е с точен размер.

 

Посред зима под преспите се намира някой и друг оптимист, който все още вярва в лятото.

 

А времето навън изглежда само като за хора с характер на раци отшелници.

 

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg