Привет. Най-добре би било да има някакво генерално решение на всички проблеми, за да не се появяват поуки,които впоследствие да ни спират от желание за действие.

На всичко трябва да се гледа безпристрастно. Всеки може да сгреши, а ако започнеш прекалено дълго да мислиш за нещо, навярно вече грешиш.

Ярослав Хашек

Чудим се по какъв начин да се обърнем към Новата година, но най-сигурно е да й викаме постарому.

Изчакай да мине въображаемата виелица, която от няколко дни те карат да усетиш, и чак тогавапоказвай нос навън.

Съдбата във всеки случай е добре подготвена и знае как да ти го върне.

Чарли Шийн във взет назаем пуловер от Том Круз. Животът е съвсем шега работа. Дори чичо Чарлиима нужда от вдъхване на малко екшън увереност преди да излезе на среща.

Изглежда Хю Джакмън го е обзело онова чувство на прилив на енергия, с което каквото и даправиш, винаги се чувстваш бавен.

Mеждувременно някой проявява особена находчивост и е на път да стигне до втора база с НинаДобрев, без дори да я заведе на вечеря.

Снегът те кара да посегнеш към едно невидимо въже до отсрещния връх, като можеш да си сигурен, че няма късане. Водиш се от бялатакрасота, която едва ли ще те подведе.

Януари месец далеч не е толкова страшен, колкото го представят по телевизията. Предлага ти едноразнообразие, от което никой не може да те спре да се възползваш.

А пък вчера Брадли Купър навърши 42. Времето се оплаква под тежестта на наръчника на един оптимист.

На повърхността на Ганимед се разстила ледена кора, която плава върху течен океан, разделящ я от скалното ядро на спътника. И като че сам си се възхищава и изведнъж грейваот възторг.

На някого му харесва да строи шантав свят и да го населява и разбърква по свое желание. Самокометите могат да избират сами кога да станат видими за човешкото око.

Мит е, че десертите имат способността да развалят вечери. Те само те подготвят занай-доброто, което предстои.

Днес е петък и вече е натрупало сняг, а на теб още ти е смешно и същевременно леко притеснено, чене се запаси с храна за предстоящите зимни виелици, както те предупредиха.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg