Привет. Днес е ден без асансьори. Карай я бавно и спокойно, но все пак гледай да не изоставаш.

Видя ли, сбърка дето запали огън днес, пожарникарите не могат да дойдат по-рано от вдругиден. Тоя, дето е измислил кибрита, е бил голям глупак. С една-едничка клечка не бива да можеш да запалиш всичко.

Борис Виан

При изричането на някои думи се получава нещо като дупка във въздуха и всички подхващат друга тема на разговор.

Максим Новаков

Публикувахте от Prass-Press в 25 април 2017 г.

"Ще си мълчим", казва Тодор Живков пред Политбюро на БКП.На тоя ден преди 31 години избухва атомната електроцентрала …

Публикувахте от Емил Джасим в 25 април 2017 г.

Междувременно ние търсим чудесата навсякъде, но не за да избягаме от действителността, а за да я разберем още по-добре.

Това е Славчо 🎩. Този великолепен екземпляр ме заговори на спирката на Орлов мост днес. Носеше облегалка за кръста връз …

Публикувахте от Vladislav Chakarov-Vladè в 25 април 2017 г.

не вярвам, че хората се нуждаят от секс. зная, че те са пристрастени само към ситуациите които водят на там.

Публикувахте от Toma Markov в 24 април 2017 г.

A ако хвърлиш един поглед върху нещата, може да ти се сторят особено смахнати като цяло.

От технологична гледна точка лидер сред най-иновативните апове си остава тоя с улейчето по средата, благодарение на което можеш да го разполвиш на две.

Публикувахте от Dragomir Simeonov в 25 април 2017 г.

В Туитър отбелязаха първите сто дни от управлението на Тръмп с откъси от песни. Нещата придобиха особено сполучлив  ритъм.

След като Елтън Джон отмени всичките си концерти до края на май след прекарана “потенциално смъртоносна” инфекция, феновете изразиха своето сериозно притеснение от догонващите ги спомени от изминалата година.

Междувременно в една друга вселена, за малко се размина една потенциална караница. Ваканцията на Ким Кардашиан и по специално – появата на снимките по бански в Мексико, не оставиха британския журналист Пиърс Морган равнодушен. Или иначе казано – сметна ги за особена проява на нецивилизованост. Според Морган целулитът е нещо, което търпим, толерираме, но не трябва да приемаме.

Ким усети вятъра на критицизма, но това изглежда не й попречи да си дояде десерта. Не я мисли, никой не е способен да обича Ким Кардашиан толкова, колкото самата тя умее.

Насред учтивата тишина поглед към хоризонта и задаващият се  биографичен филм за Мадона. Руса амбиция ще проследи живота на кралицата на попа през 80-те, която по онова време все още е търсела мястото си под слънцето. Някога дори Мадона е била разорена и е живяла в изоставена синагога и апартаменти с нисък наем, докато се е занимавала с не по-малко странни неща от сега, впрочем. Голяма работа си, ако си във филм, особено от онези биографичните. На много неща трябва да си се нагледал.

А на днешния ден преди 219 години се ражда свободолюбивият художник Йожен Дьолакроа. И макар да не е бил типичният революционер от улицата, идеализмът съвсем естествено се е пренесъл върху платното му.

La liberté guidant le peuple #eugenedelacroix #study #draft #delacroix #France #élections #frenchelections

A post shared by Julien Gardair (@juliengardair) on

Ал Пачино пък вчера навърши 77. Колкото до неизтощимото му очарование – само можем да предполагаме дали причината се корени именно във факта, че актьорът никога не се е женил. Въпреки няколкото дълготрайни връзки, нещата могат да изглеждат съвсем свежо.

Happy Birthday to Al Pacino who turns 77 today

Публикувахте от Cinemania в 25 април 2017 г.

Също толкова свежо е и времето навън. Само за пролетно размотаване насам-натам, посещения на галерии и общо взето – небързане за никъде.

За всички, които са изкушени от жанра на графичната новела, които са горди собственици на "Над дъгата", "Над дъгата 2" -…

Публикувахте от Anton Staykov в 24 април 2017 г.

I'm at the @jazzfmmusic awards with @ronniewood and Charlie! #JazzFMAwards

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

🍣🍣 in the park

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

🙃

A post shared by @margotrobbie on

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg