Привет. Животът изглежда красив, ако го съзерцаваш отстрани. Започнеш ли да го живееш, става много по-трудно, но и значително по-интересно.

Хората казват, че онова, което всички ние търсим, е смисълът на живота. Аз мисля, че онова, което действително търсим, е усещането, че сме живи, така че нашите житейски преживявания, в чисто физически план, да намерят съзвучие със собствената ни най-дълбока същност и реалност.

Джоузеф Кембъл

Понякога е най-добре да го караме бавно. Без да се захласваме предварително, за да не се спънем от едната мисъл за простота.

 

Многозначително незначителните дела водят със себе си и очакваните последици.

Комунистите са на вълната, защото уж некомунистите управляваха като комунистите. А който го казваше, много лош излизаше. Глей сега свлачище

Публикувахте от Ivan Bedrov в 22 февруари 2017 г.

А някои чудеса са съвсем логични. Като например фактът, че ако си се свивал дълго време, трудно ще стоиш продължително време изправен.

Хю Джакмън премина през шестата си операция в борбата с рак на кожата и вече е в процес на пълно възстановяване. Актьорът се възползва от всяка една възможност да празнува живота. Смисъл има – стига да си го произведеш.

Obrigado São Paulo, obrigado Brasil, feliz carnaval! Saúde! #wponx @20thcenturyfox

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Понякога дори гласът на Том Хидълстън може да се промъкне без никой да забележи. Трейлърът към Planet Earth II, оказва се, е озвучен от актьора. Този факт стана ясен в публичното пространство чак няколко дни след това. Ако си се чудил дали Хидълстън е достатъчно убедителен, можеш да се заслушаш в ехото на неговото We are bigger than our differences и сам да прецениш.

А сезонът за каране на колело вече официално е открит и свободно можеш да си присвоиш част от платното, ако наблизо липсва плаж.

Clear skies! 🌞

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Пинк също има нужда да умори някой и друг мускул, а наближаващата пролет е само допълнителен стимул.

Commitment #5down30togo

A post shared by P!NK (@pink) on

 

 

Grumpy cat е твоят предводител към (не)съществуващите положителни качества на предстоящия сезон. Потърси ги.

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

 София Вергара пък е посветила цялото си време на снимките на сериала Модерно семейство. Едва ли някой би се противопоставил на идеята да си изкарва добре времето и същевременно да работи.

❤❤

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Идеята да извадиш нож на майстор джедай, който е тренирал Батман, не вещае нищо добро. Когато един драма актьор разбере, че всъщност повече му отива да е екшън герой, всичко си идва на мястото.

Опаковай обяд и грабвай колелото, още нищо не е загубено. Цели 7 планети с условия за живот, които са относително близо.

Двайсет и седем години с един и същи начин на сресване е най-явният печат на одобрението, което един президент може да си лепне.

Под акомпанимента на музика, която само ти чуваш, е позволено да правиш каквото сметнеш за достатъчно добрo.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg