Лошото момче в кухнята, Шеф Антъни Бордейн е винаги директен и прям.  Искаш пържолата си добре изпечена? Не и без той да съблюдава! Искаш да готвиш по рецепти на Паула Дийн? Бордейн няма да позволи за нищо на света.Планираш детоксикация за Нова година? Не ме занимавай с глупости, бе. 

Ако търсиш съветии вдъхновения за “ново начало” не посягай към фитнес списания. Вместо това, nymag.com предлага да си представим какво бибило да имаме Бордейн – героят на всеки мъж – за гуру в намиране на повечездраве и щастие през 2017-та.

Относно отслабването 

Не се занимавай сшибано отслабване. Следващ въпрос.

Относно здравословното ядене 

Когато си седнал в усамотено кафене на брега на Коста Рика и млада жена с неустоим загар накожата и красиви устни се приближи към теб и те попита: Господине, как предпочитате бургера си – средно изпечен или суров? и ти отговаряш: Не ям месо,защото съм кокона без лична воля, самоконтрол и преживявам на органични бобовишушулки. Тогава ще чуеш моят глас да прошепва в ухото ти: Изяж шибания бургер, или си пълен тъпанар!

Относно това да се обличаш добре 

Всичко, което тие необходимо в този живот е чиста бяла тениска, чифт велурени боти в камилскицвят и кожен блейзър. Поредният превзет те кани на парти, където трябва да сиоблечен с костюм подобно на пингвин и да танцуваш като шибана маймуна? Не живейпо техните правила. Бъди пичът, който се появява с чиста ленена риза, каубойски ботуши и слънчеви очила. Това вече е типът, заслужаващ уважение.

Относно достигане на вътрешен мир 

Ах, значизапочваш да медитираш? Планираш достигане на онзи покой като състояние на духаи съзнанието? Стремиш се към единство със себе си и Вселената през новата година? Имам две думи за теб: Нека кърви! Албумът на Стоунс от 69-та. Знаеш за какво говоря, нали? Това щепречисти черното ти сърце. Обади се като достигнеш Зен.

Относно спестяването на пари 

Мислиш ли, чеДжони Тъндърс е спестил и пени през живота си? Мислиш ли, че Джони Тъндърс еимал 401 бона? Мислиш ли, че Джони Тъндърс някога си е казал: Ох, искаше ми се да можех да забия с New York Dolls на този концерт,но трябва да работя на втората си работа в Макдоналдс тази вечер? НЕ. Помисли над това. Капитализмът е запосредственяци.

Относно това да бъдеш по-щастлив 

Когато си пред чинияс прясно сварен сладководен рак и си на път да изсмучеш безмилостно соковете отмалката му главичка, тогава знаеш, че си възможно най-щастлив. Наслади му се!

Относно по-голямото количество сън 

От сън спомени няма, пич!