Привет. Ако седнеш да правиш превод на живота си, по-скоро ще се вторачиш във вчера-то,когато се издъни, отколкото ще обърнеш постиженията си през последните години.

Животът е трагедия, когато го погледнеш в близък план и комедия, когато гледаш към него отдалеч.

Чарли Чаплин

Всичко е далеч по-леко, когато не си особено известен.

Слагаш единия крак пред другия и гледаш дали ще тръгнеш по инерция.

Разпределение на наградите на случаен принцип.

След скорошното си изписване от психиатричното отделение Кание Уест не показва особени признацина възстановяване. Рапърът посети Кулата на Тръмп, за да си поговори със своядългогодишен приятел. Толкова много его на едно място може да се побереединствено в 39-секундно видео.

Важното е да не изпадаш в неловки моменти, когато не си запознат с творчеството на най-добрияси приятел.

Има си причина Кание да се изруси. Няма нищо случайно.

Ситуацията се променя според зависи. Making Kanye a great аmerican аgain.

Като говорим за Тръмп – главата му стои по особено кошмарен начин прикрепена върху тялото накралица Елизабет.  Делото е на графичнатадизайнерка Краутхамър, която твърди, че в цялата работа няма намесено нищополитическо, а става въпрос единствено за магията на фотошоп и насърчаването нахората да се смеят повече.

Понякога дори ти самият не си наясно как да отговориш на въпроса какъв домашен любимец имаш.Когато пародията пресрещне песента на годината се получава неочаквано добра комбинация.

Наоколо се възцарява коледна тишина, когато Дейвид Бекъм започне да говори.

Коледният дух е жив. Поне засега.

Стиви Уондър не се смята за гений, а вярва, че просто е благословен да има идеи. Мария Шараповапък увековечава опита за допир до тези идеи чрез снимка.

Осигуряването на лично пространство е правило, което се спазва и в природата.

Всяко измерение има собствена гледка, която трудно можеш да вместиш в главата си.

И става още по-шантаво, като прибавиш паралелните вселени.

Съвсем приемливо е да дариш коледната си елха след празниците, за да може слоновете да гиконсумират и да почистят зъбите си след това.

През очите на прозореца се вижда най-добре.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg