Привет. Вътрешните предупрежденията не важат за всеки момент. Нищо не пречи да направиш днесонова, което нямаше да направиш вчера.

Миналото и бъдещето са двете половинки на живота; едната казва “никога”, а другата — “винаги”.

Алфонс дьоЛамартин

А на прекалените оптимисти не би им пречило да извлекат ентусиазъм от всяко допълнение.

Опитният съветник винаги те подготвя за най-лошото.

Да си отбележиш с курсив докъде я докара музикалната индустрия.

Джеймс Кордън се добра и до караоке с Мадона. Кралицата на попа нагледно ни показа какво нетрябва да правим, ако искаме да сме в безопасност докато пътуваме. Първото цяло изпълнениена танца от „Vogue” отособено удобната пътническа седалка не се препоръчва. Американката съвсемслучайно заговори и за целувката си с Майкъл Джексън, която според нея „се еслучила, разбира се“. По думите й Джексън бил малко срамежлив по онова време.Затова и му занесла шардоне. Иначе никой не я бил питал за тази история – заради това чак сега я разказвала.

Джими Кимъл – един друг водещ пък имаше възможността да бъде ученик по танци на Раян Гослинг.Канадецът е сериозен учител, който знае как да те поведе.

Семейство Обама пуска празнични картички от Белия дом. Тазгодишната е специално подбрана, тъйкато е последната на Барак Обама на президентския пост след осем години вОвалния кабинет.

Тейлър Суифт и Зейн Малик разкриха, че са подготвили съвместна песен към саундтрака на филма FiftyShades Darker. “I Don’t Wanna Live Forever” едва ли можеше да бъде по-емо.

Настроение от лондонските улици, които вече не изглеждат чак толкова мрачни.

Заснемането на филм през декември на плажа може да те накара да преосмислиш кариерата си.

С времето границите се стопяват, а разстоянията между хората се скъсяват.

А някои биха си докарали мозъчен инсулт, ако сметките им не излизат.

Гира е една от най-близките до нас планетарни мъглявини и и е сред най-големите.

Макар и вече да не са дванайсет поради ерозията, оцелелите корабокрушенци все още се извисяватна височина близо 50 метра.

Тази седмица е задължително поне веднъж да си пуснеш Ленън.

A от време на време е добре да си присвояваш платното само за себе си.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg