Привет. Между миналото и настоящето не следва да има повърхностно съперничество, а едносъвсем естествено допълване и на моменти лека ирония.

При липсата на друга алтернатива, слънцето изгря върху нищо новото/ Сътворението на света несе е състояло веднъж завинаги, а се състои всеки ден.

Самюъл Бекет

Колкото шантава годината, толкова нелеп и музикалният й акомпанимент.

И все пак – малко е нечестно да забравяш и положителното от заминаващата си годината.

А понякога наистина има риск да ти се прииска да загубиш слух временно, за да заглушишвсякакъв ненужен шум.

Скарлет Йохансон оглави класацията на сп. Форбс за най-печелившите кинозвездиблагодарение на ролите си в Първият отмъстител: Войната на героитеи Аве, Цезар през 2016 година. 1,2 милиарда долара са тежко бреме.

Изглежда Чарли Шийн е решил да си поиграе с черното си чувство за хумор. Молитвите за свършекана Тръмп изглеждат особено апокалиптични, като се има предвид колко известниличности си отидоха през тази година.

А междувременно някой знае как да печели от всеки наближаващ празник. Находчиви китайци създадохапетел, който досущ прилича на новоизбранияамерикански президент Доналд Тръмп и го поставиха като атракция пред мол в град Тайюан. Посетителитена търговския център ще имат възможността да отнесат малки копия на статуятасъс себе си на определена цена. Всичко за традициите – предстоящата година на петелаизисква своите жертви.

Тенис богинята Серина Уилямс откри време и да се сгоди. Приятелят й Алексис Оханиан е съучредителна известната социална платформа Reddit или по-конкретно и не толковавнушително – анимираното запленено човече долу вляво, което подава диамант натенисистката.

Пътят на котките към господството датира още от Древен Египет. А в днешно време сякаш могъществото имнеумолимо се засилва.

Марая Кери профучава по празниците през социалните мрежи, за да пусне картичка за едноздрасти и да вдъхне малко настроение на позаспалите преди Нова година.

Никой не може да навреди на рейтинга ти така, както само една знаменитост може.

Кралят на рокендрола е израснал в бедно семейство, едва свързващо двата края. Щедросттаму към непознатите съвсем не бива да ни учудва.

Гледката на Ню Йорк от Космоса наподобява цяло съзвездие.

А по празници е далеч по-практично да вземеш само най-необходимото. Още Анди Уорхол се е сетил.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg