Миналогодишното съвместно шоу с Анимационерите бе триумфално увеселение в голямата зала на почти разпродадения Mixtape5.

След него Анимационерите издадоха нов албум и щастливо серазпаднаха… до следващия път.

Babyface Clan пъквлязоха в студио и записаха нов материал, който скоро ще се появи във видеоформа през следващите няколко месеца. Преди това обаче, групата ще го изпълнина живо този 30-ти декември, плюс селекция от досегашните си класики. Общо 15парчета, 7 от които не са звучали пред публика до този момент.

„Всяка година на това шоу каним различни специални гости –една или повече групи, които харесваме и които смятаме  за оригинални и културно значими артисти.Тази година специалните ни гости са великолепно непредвидимите психопати от Voyvoda. Каним ги от няколкогодини, но те или ни заявяваха, че вече не съществуват, или изобщо не вдигахателефона, което е доста невъзпитано, но на тях им отива.” – Насо Русков

Voyvoda имат няколко международно издадени албума и няколко европейскитурнета зад гърба си. Това обаче, ще бъде ЕДИНСТВЕНИЯТ им концерт за 2016-тагодина, а може би и в близко бъдеще.  

Babyface Clan също планират предимно студийна и видео дейност през2017-та, така че това е рядък шанс да видите тези две уникални групи на живо.

Това не е рекламен трик, а факт.

Чакаме те на 30-ти декември в клуб Терминал 1 за единпо-особен валс. Вместо да ни звъните загестлист, купете си билети моля!


Билети: Eventim.bg – 10 лв. напредварителна продажба, 12 лв. на самата дата и на място. 

Каси: щандовете на EVENTIM на ул. 6-тисептември и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center,Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, ВастелсБългария, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница Бард, книжарница На спирката, както и онлайн през сайта на компанията.

* Броят на билетите е ограничен до 450 – препоръчвасе предварителното им закупуване!