Не.

След като народният представител от ПП „Атака” МагдаленаТашева излезе с изявление във Facebook, че Джордж Майкъл е умрял от СПИН, защото е „отявленхомосексуалист и пропагандатор на педерастията”, социалните мрежи направогръмнаха. Само че сред очакваното възмущение се прокрадваше и учудващо многосъгласие с думите на Ташева. Ето някои от коментарите по темата в оригинал:

„Един педераст по-малко.”

„Всички гей активисти са беснеят, понеже умре един ототявлените пропагандатори на содомията”

„Права е Ташева,хич не ми пука за тия педали,Българиязагива това е страшното”

„Някакъв педал,дето постоянно се друсал умрял отспин….голема драма.

„Беше педерасти наркоман. Това е истината, колкото и дане искате да признаете.”

Не съм сигурен дали има връзка между нивото на грамотностна авторите на коментарите и тяхната необяснима омраза към Джордж Майкъл игейовете, но съм сигурен, че в една нормална, европейска, демократична държава,подобно изказване на народен представител не би било подминато просто ей така.

Тук някъде може би е редно да спомена, че дори не съм фенна Джордж Майкъл. Не си пуснах статус с негова песен, защото щеше да елицемерно от моя страна. Виж, искрено скърбях за Леми Килмистър от Motorhead. За Чък Шулдинър от Death. За Пол Грей от Slipknot. За Уейн Статик от Static-X. Пък нищо, чепо стандартите на Ташева това най-вероятно автоматично ме прави сатанист.

Също така, трябва всички да имате предвид, че акозащитавате Джордж Майкъл и не сте влюбени в Магда – 100% сте гей, соросоид исодомист. И докато за първите две можем да поспорим, не мога да отрека, че съмсодомист още от 5-годишен, защото оттогава слушам група Sodom. Край, разкрих се.

Аз обаче бих се разграничил от някои колеги, коитоизразиха мнение, че Магдалена Ташева е срам за България и че не заслужава да ѝплащаме депутатската заплата. Тя напълно си заслужава мястото в парламента!Така де, щом има народ, който мисли като нея, значи този народ има нужда отсвой представител. И щом народът не прави нищо, за да няма депутати катоМагдалена Ташева в парламента, значи този народ напълно си я заслужава.