Привет. Накланянето на везните към силните ти страни става тогава, когато признаеш съществуванетоим.

Въпреки че хората често биват обвинявани, че не знаят за своите слабости, може би само малцина оттях подозират за своите сили. А те са вътре у хората – тъй както понякога вземята има златна жила, за която собственикът й дори не подозира.

Джонатан Суифт

Воден от подбудите си срещу изминаващата година, можеш да й отмъстиш за един, последенпът.

Празниците не са лишени от определени житейски закономерности.

Идея как да провериш дали вече е безопасно за показване на носа навън.

Кари Фишър, позната с ролята си на принцеса Лея Органа в сагата на Джордж ЛукасМеждузвездни войни, си отиде от този свят на 60-годишна възраст. May the force always be with you.

Певицата Тейлър Суифт се запозна със своя суперфен – 96-годишен ветеран от Втората световнавойна. Внукът му пък не пропусна да се похвали със снимките, запечатали мечтатана щастливия дядото, като ги сподели в туитър.

Кендъл Дженър не е единствената от ангелите на Виктория Сикрет, която се видя принудена да севключи в импровизирано караоке зад сцената. Бела и Джиджи Хадид се пробваха давпечатлят с Starships на Ники Минаж в розово.

Антонио Бандерас през ваканцията се е отдал на изкуството, което постепенно може да прерасне във вдъхновениепрез делника.

Празничната треска все още е налице. Най-лесно е да пробваш да блеснеш на фона й по пижама.

На Кание Уест набързо му омръзна да се носи насам натам с изрусената си коса и реши данаправи нова промяна. На принципа колкото по-шарено, толкова по-добре.

Рапърът междувременно реши да оправдае слуховете за развод с Ким Кардашян и севключи към семейната коледна картичка. Всички са в черно, а Кание никак неприлича на Кание.

Фактите сочат, че най-простият елемент съставлява голяма част от необятната Вселена.

Аит Бенхаду е ислямски град крепост, който е бил домакин на заснемането на големи кино продукции като Мумията и Гладиатор. Пясъчни композиции, достойни запродължително съзерцаване.

Змиорка срещу октопод рунд първи. Силата да се измъкнеш от затегната хватка, а за някои исвободата да се насочиш към дори по-голяма плячка – онзи с камерата.

Синдромът на хижаря изисква пълно деформиране на психиката. Наздраве.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg