Имам идея, която би зарадвала любителите, а и мразителите на българската ритнитопка.

ЦСКА победи Бероенасред Стара Загора, което засили тезите, че този тим не е за В група и трябвада бъде върнат незабавно в елита. От друга страна, това няма как да станезаконово и с право може да разсърди любителите на другите тимове в България.

И независимо далиЦСКА ще се върне в елита или не, ще има куп недоволни, ще има скандали,напрежение и футболните фенове в страната ще продължат да се карат, вместо даси се подиграват ведро, пиейки бира заедно.

Поради което – предлагамсъздаването на нов елитен шампионат, който върви паралелно с А група, съставенсамо от 10 клуба на име ЦСКА.

Ето как:

Създава сешампионат със същата схема като А група – 10 отбора, играещи по 4 пъти помеждуси. Само че тимовете са, както следва:

ЦСКА(фалиралото), ЦСКА (Новото дружество), ЦСКА (Управлявано от феновете), ЦСКА(Ловеч), ЦСКА (Благоевград), ЦСКА (Пловдив), ЦСКА (Варна), ЦСКА (Бургас), ЦСКА(Русе) и ЦСКА (България, което гастролира в домакинските мачове във всичкикътчета на страната, защото отборът, който в момента е във В група събира вмачовете си хиляди зрители, зажаднели да видят на живо марката ЦСКА).

Сегашната А групасе запазва и там си играят отборите, дето нямат финансови проблеми.

Отборите от ЦСКАА група взимат участие в турнира за Купата на България.

Местата наБългария в евротурнирите ще се разпределят, както следва:

–         Квотатав Шампионската лига се решава в пряк двубой между шампионите на А група и ЦСКАА група;

–         Загубилиятв този двубой получава място в Лига Европа;

–         Директендвубой между вторите в двата шампионата решава втората квота за ЛЕ;

–         Носителятна Купата има място в ЛЕ, независимо от кой шампионат е, както досега;

Ето така хем ЦСКАе извън А група, за която няма лиценз, хем продължава съществуването си велитна дивизия и не се налага да рита по селата за здраве.

Разбира се, щекажете, че това FIFA и UEFA нямада го допуснат. И ще сте прави, но това няма значение. Всички там са арестувании разследвани за корупция, а най-високопоставеният управленец на футбола всветовен мащаб е наш Боби Михайлов. Така че – той решава.

Затова, акоприемате идеята ми, пратете я на Бойко Борисов, той да нареди на Боби да сеслучва и да спрем да се занимаваме с тоя цирк, а от есента да се наслаждавамена елитно първенство спрямо пристрастията си!