Всеки малък детайл е така проектиран, че да създаде възможно най-автентичното визуално изживяване, както на екрана, така и около него. Това е иновативният 4K UHD LED телевизор Philips 65PUS7601 или иначе казано – гордият носител на наградата за най-добъртелевизор с голям екран в Европа за 2016 – 2017 г. на Европейскатаасоциация за образ и звук – EISA. 

TP Vision, компанията производител на телевизорите, спечели наградата не само заради високото качество на картината на модела. Отличникът – 65-инчовиятмодел от серията 7600 е и първият HDRтелевизор на Philips, който независимо от източника на съдържание представя картината изключително ясна и реалистична. И още нещо – телевизорът поставя нови стандарти на пазарa, като предоставя на средния потребител голяма част от първокласните PQ технологии на серия 9000 на марката.

Журито на наградите EISA бе впечатлено и от усъвършенстваната LED подсветка, която използва 128 зони налокално затъмнение, осигурява равномерно дълбоко черно и детайлни сенки вневероятната чистота на Ultra HD образа. Можеш да се наслаждаваш на изумителна чистота, реализъм и наситеност, благодарение на допълнителната персонализация на настройките Perfect Natural Motion, която ти позволява да ги пригодиш според своя вкус, а 10-битовият панелподдържа и HDR съдържание. 

Кактоникога досега, екранът оживява пред очите ти, независимо в каква близостси до него. Създателите са се погрижили за всичко – най-високо качество на картината с разделителна способност от 4К, която дава четири пъти по-висока резолюция от тази на обикновените Full HD телевизори, съчетана с богат, динамичен звук, който лесно отговаря на изображенията на екрана, благодарение на мощен 30W изход и включването на уникална и патентована технология на Philips – DoubleRing. Единственият по рода си тристранен Ambilight използва светодиоди, които пресъздават цветовете на екрана, излъчвайки меко сияние на светлина около телевизора, с по-малко напрежение в очите. 

И този модел на Philips е с операционна система Android TV с процесор Philips Quad Core за бързо, персонализирано ТВ изживяване за всяко от стотиците приложения и игри, налични в Google Play Store. 

Какво повече – едно впечатляващо изживяване на филми и телевизия на голям екран.