Здравей. Винаги е необходимо да има някой, който да служи за пример. Въпрос на време е и другитеда го последват. Днешният ни образец е Махатма Ганди.

Земята има достатъчно за нуждите на всеки, но няма достатъчно за алчността на всички.

Съвременните техники за справяне с натрапници.

Каква гледка само. Пет голи статуи на Доналд Тръмп бяха поставени из САЩ в знак на протест къмполитическите възгледи на номинирания за президент от републиканската партия. Проектът се наричаЦарят няма топки – препратка към приказката на Андерсен – Новите дрехи на царя.Подобията на магната са лишени от облекло и им липсват части от мъжкатаанатомия.

Няма и помен от обичайното сериозно и каменно изражение на Виктория Бекъм. Възможное да сме си въобразили, но изглежда тя определено прави опит да се усмихне.

Адел отложи концерта си във Финикс заради настинка, но поднесе емоционално извинение на почитателите си. Без грим е, да,но това не ни е новината.

Изпълнение на световноизвестните дуо Бербатови. Момент на нежност между баща и дъщеря.

Станислав Яневски, който изигра един от най-запомнящите се образи в Хари Потър – Виктор Крум, е напълно неузнаваем всравнение с начина, по който изглеждаше през 2005 година. It’s been a while..

Майкъл Фелпс може да се отказал от плуването, но това важи само за състезания. Оглеждайсе за сина му Бумър на Олимпиадата през 2032 година.

Понякога си струва да си много висок или много нисък.

Честит Световен ден на фотографията. Ние всеки ден празнуваме.

It is more fun to talk with someone who doesn’t use long, difficult words butrather short, easy words like “What about lunch”?

Нека дълбокият поглед не те залъгва. Тези малки странни същества са дълбоководни хищници.


Как да караш като олимпиец.

То някак си не върви ни да си сипеш в чаша, ни така да пиеш..

Храна, вю, мръсни желания, умора, звезди, книги, малко уиски в нисък колинс – пътят е живот. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за пътешествията – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg