Привет. В света няма нищо тъжно. Има само провесени надолу носове.

Сълзите се стичат по бузите ми, без очите ми да мигат. Какво ме кара да ридая така? От време на време… а няма нищо тъжно тук.Сигурно ми изтича мозъкът.

Самюъл Бекет.

Който нож вади, от нож умира.

Клатенбърг заслужава подкрепа в напрегнатите и самотни моменти, част от живота на всеки футболенсъдия.

Джесика Алба ще има нужда да намине през салона на фризьора си веднага след шоуто на Елън. Дедженеръс експериментира с козметични продуктивърху суха коса и за да е мъчението пълно – актрисата няма право да използваръцете си и трябва напълно да се довери на уменията на  водещата.

Резултатът са две втренчени очи готови да отмъстят.

Лос Анджелис стана домакин на церемонията по връчването на холивудските филмови награди. ЛилиКолинс, дъщерята на певеца Фил Колинс, побърза да сподели една своя мечта всоциалните мрежи – получаването на наградата „Нов Холивуд“ за филма Правилатане важат.

Церемонията не остави с празни ръце и Лео ди Каприо и Фишър Стивънс. Преди потопа се отличикато най-добър документален филм. Препратките към предстоящите президентскиизбори в САЩ не бяха спестени. Водещият Джеймс Кордън оприличи церемонията като„последните награди преди Апокалипсиса“.

За шеста поредна година Григор Димитров завършва в Топ 100. Номер 17 в световната ранглиста еновото място, което си заслужи тенисистът.

Ню Йорк е втъкан в нишките на любимото палто на Виктория Джъстис.

Лиам Хемсуърт дава добър урок за ползотворно прекарване на времето.

На пияна глава всичко е по-весело и поносимо. Само тогава си напълно готов даотидеш до урната.

А някои в края на живота им ги изпушват два пъти.

Мъртво море има силата да преобразява и да диктува модата. Нещо по-солено към вкуса ти.

Гигантски снежни топки изникнаха на 18-километров крайбрежен участък в Сибир. Предполага се, чеса резултат от природния феномен – обилен снеговалеж, размразяване и внезапнабуря. Размерите варират от топки за тенис до топки за баскетбол.

Като следва максимата, че прозорците са очите на архитектурата, Бабина се фокусира единствено върху този съществен елемент от сградите, за да открои тях и техните създатели.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg