Lord Jones е компания за луксозни продукти с канабиноидни съставки. Портфолиото им от продукти е представено със съдържание на тъмен шоколад от Еквадор, натурални плодови есенции от Европа и екстракт от чиста Калифорнийска марихуана. През ноември миналата година собственикът на компанията Роб Розенхек обяви, че отваря първия си магазин в хотел, в The Standard, Холивуд.

Съпругата на Розенхек, Синди Капобианко и негов съдружник в компанията, пояснява, че съставката, която използват е канабиноида CBD. Не бъркай с психоактивния THC. CBD e най-разпространения в повечето конопени растения, с доказани медицински качества. Същият е легален в 3 щата, където The Standard имат хотели.  Именно там след 10-ти април, във всеки минибар можеш да се насладиш на канабиноидни жилирани бонбони с плодов вкус и фина захарна обвивка. Само трябва да си наемеш стая.

За да бъде преживяното пълно, разходи се до банята и намажи морното си тяло с лосион от Lord Jones. CBD канабиноида има релаксиращо тялото действие, особено след дълъг, изморителен ден.

California knows how to party!