Привет. Шумното човешко множество е също толкова необходимо, колкото и вселенската тишина.

Животът е устроен така, че хората постоянно се озовават ту в претъпкано метро или асансьор, ту сам-самички в някакви огромни стаи. Всекитрябва да разполага с голяма стая, в която да може да отиде, но добре би било ивсеки понякога да се вози в претъпканото метро.

Анди Уорхол

Фактите са твърде ясни и съвсем не е нужно да се формулира поука.

Това е като обяснението, което ти се е искало да дадеш, но после се радваш, че не сиго направил.

От съществено значение е да оставиш следа след себе си.

Позволи си да покажеш благородство.

В живота идва един момент, когато се замисляш какъв е смисълът изобщо. Нещо като КендълДженър, която до вчера постваше снимки с тесни дънки, а днес вече е изтриласвоя Инстаграм и то без никакви предупреждения или поне снимка за сбогом.

Мадона обяви война на дискриминацията и фанатизма. Освободи ума си от ненужните окови, за давидиш по-добре света.

За Марая Кери никога не е твърде рано да се започнат приготовленията за Коледа. В дома напевицата целогодишно звучи аскетичното I don’t want a lot for Christmas.

Адам Ливайн и Бехати Принслоу се радват на компанията на морските вълни и на най-новото попълнениев семейството – малката Дъсти Роуз.

Освен звезда на Холивудската алея на славата, Марк Уолбърг разполага и с почетно място на трибунатана татковците.

Натали Портман ще се превъплъти в ролята на Джаки Кенеди в историческата драма Jackie на режисьора Пабло Ларейн. На балерината отЧерния лебед не ѝ е чуждо вътрешното страдание, което ще открие проявлението сии у една първа дама.

Кейт Хъдсън е провесен език към бирата, на която дори няма да ѝ бъде оказана честта дазапълни халбата.

Орландо Блум в официален костюм изглежда почти толкова добре, колкото върху онзи борд, накойто гребеше миналото лято.

Нова Зеландия осигури един малко по-безопасен и спокоен живот на малките сини пингвини, катоим построи 24-метров подземен тунел. Дребосъците имат своя собствена рутина,която особено харесват – преминават по един и същи маршрут по крайбрежиетоежедневно, насочват се към синьото море и след това се връщат обратно поулицата, където се сблъскват с множество перипетии.

Дори физиците гледат да странят от математиката. Според проучване физици заобикалят сложнитематематически уравнения, въпреки че владеят висша математика.

Не заради друго, а защото обобщенията, както обикновено, не важат. В крайна сметка, сам сядаш изаписваш малко по малко.

Превърни свастиката в логото на Windows, прехвърли омразата към Apple.

Move like Jagger.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg