В  стопяващата жега на летните месеци единственото, за което мечтаеш е прохладна наслада за небцето (добре, де – след яхта, лек вятър и бързосъхнещ бански), която да те зареди със зверска енергия за дългите дни и незабележимо късите нощи. Мисията се оказва повече от възможна – стига на надигнеш стъклото със сок от 100% прясноизцедени вишни и череши – GRENO.

GRENO вишна и череша съдържа иестествен мелатонин, антиоксиданти и антоцианини, които ще те държат жизнен и неуморен като бебе и спокоен като тибетски отшелник.Тайната е, че всеки опияняващ от аромати литър се прави от 200 прясноизцедени череши и вишни чрез студено пресоване на целия плод и без температурнаобработка за оптимално запазване на всички полезни съставки. Чист червен зехтин. 

Всяка капка от плодовия сок е приготвена от 100% прясноизцедени, екологично чисти и нежно пастьоризирани цели плодове подбрани за теб с най-висококачество. Освен на нежния вишнево-черешов вкус, може да се насладиш на останалите продукти от серията – ябълка, портокал, тропически плодове, ябълка, праскова и кайсия. Там неща се случват по същия начин.  

За разлика от останалите продукти на пазара – GRENO се предлага в специално защитени стъклени бутилки от 250ml, 1L и 2L.

Или казано накратко, плодовете са в сока.