Когато си пеят песните, играят си играта и си произнасят речите, те не са нищо повече от абсолютните професионалисти. Когато се държат не просто като нормални хора, а като супер яки нормални хора, тогава кликаме директно на share бутона и забравяме, че светът е пълен и със супер неяки хора.

Carpool karaoke-то на Мишел Обама

“Абе това не е истинската, бе”, си казваш малко след втората минута и продължаваш да гледаш с опулени очи. Оказа се, че госпожа Обама знае наизуст не само най-дългите си речи, но и всички парчета на любимия Стиви Уондър, плюс идеално отработеното движение на китката на Бионсе. Искрено ти завиждаме, ако сега ще го гледаш за първи път.

Крис Мартин в деня преди Super Bowl

И той имаше жестоко carpool karaoke и жестока година изобщо – изнесе на тия две крехки раменца полувремето на Super Bowl, неделята на Glastonbury и организира не един, а цели два гигантски Global Citizen концерта в Ню Йорк и Бомбай. Но колкото и да му е напрегнато, винаги успява да прави неговите си крисмартински неща, като да отиде да посвири в болницата на деца болни от рак. Сори, Гуийнет, ама мъж с по-голямо сърце няма да си намериш.

Муртаза обича Меси и Меси обича Муртаза

Боже, колко радост има по тоя свят, Боже. С истински сълзи ревахме преди няколко седмици, като гледахме кадрите с малкото афганистанче, което не искаше да пусне ръката на Лео. Признаваме, че заслугата за цялата случка е повече на УНИЦЕФ отколкото на самия футболист, но все пак е стоплящо душата да видиш, че не всичко е за пари.

Да си початиш с папата

Със сигурност папата на годината не беше Франциск, а онзи намигащият синеок британец, изрежисиран от Паоло Сорентино. Джъд Лоу направи ролята на живота си в сериала на HBO Младият папа (чак пък?! – бел. ред), но и истинският папа също не остана далеч от младите. Що не си направя една разходка на площада и да си полафя с тийнейджърите, помислил си Франциск на 25 април 2016 и речено-сторено. Какво им казал на младите ли? Че щастието не може да се даунлоудва на телефона. А не бе.

Като няма umbrella, Риана праща пици

Най-стриймваната певица за 2016 беше в новините с какви ли не подвизи, изпълнения, клюки и гафове. Но ѝ казваме евала, бе маце за един малък жест, който доказва, че все още не е забравила откъде е тръгнала. Разни хора седят с часове под дъжда в Манчестер преди концерта ѝ и изведнъж някой им носи сухи кърпи и 20 кутии с пица с автографи от Риана. Дали не е било най-вкусното пеперони на света, а?