Ами ние всъщност канихме петък, пък то какво стана… натрапи ни се вторник. Сега ни е неудобно да го изгоним и се преструваме, че нещо сме се били разсеели при раздаването на поканите. Понеже както и да го погледнем, си беше тъп жест.

Какво ще ни сервира денят, още не знаем. Можем само да чакаме и да треперим да не е проклятие за стогодишен сън. Пфф, какво говоря… естествено, че няма да е това – сънят си е типично неделна орисия. Най-лошото, на което е способен вторник, е ефектът на Стрейзънд. Или казано на човешки – опитай се да забраниш нещо от интернет и гледай как ставаш за смях. Работи безотказно, особено когато гост-лекторите ти вече са вдъхновили не един и два вица.

ВНИМАНИЕ!!! Опасен вирус в Интернет – "Студентски съвет на УНСС"

Публикувахте от Васко Мавриков в 4 декември 2017 г.

Поредната академична лекция в УНСС…ПП Очевадно е, че това е ирония и подобно събитие няма да бъде проведено.

Публикувахте от Наука и критично мислене в 2 декември 2017 г.

И като говорим за неканени гости, трябва да отбележим, че не всички са недоброжелателни. Някои са само безполезни.

Днес, 16 ч. Той: "Госпожо, от криминална полиция сме, от половин час се мъчим да се свържем с вас, за да ви предупредим,…

Публикувахте от Vesselina Sedlarska в 3 декември 2017 г.

Други само миришат.

Скъпи съседи, това, че изхвърляте киселото зеле в тоалетната не е новина и ще го приема.Обаче става малко еднообразно и…

Публикувахте от Venci Micoff в 4 декември 2017 г.

Затова по-добре просто да не отваряш на непознати. Или поне питай първо кой е, пък тогава си троши главата, хвърляй си парите и т.н.

И като чуеш, че се хлопа, спомни си, че лудостта никога не идва сама. Имай си един дежурен репелент вкъщи. За всеки случай.

Пък ако в един момент вече сам не можеш да прецениш светът ли е такъв или ти си се чалнал, значи ти е време за тест. Какво виждаш?

 

Добрата новина е, че ако всички ги виждаме, значи вероятно наистина са си там. Лошата новина е, че ако са там открай време, а ги виждаме чак сега, може би са ни много паметниците.

Скъпи приятели. Изкуството в България отново нанесе съкрушителен удар по нас. Този път горките Кирил и Методий са обект …

Публикувахте от Letiashtata Kozzila Erato в 1 декември 2017 г.

За какво са ни толкова много паметници, ама наистина? София не е ли достатъчно запомняща се и просто така?

"Булевардът не е толкова зле, колкото се опитват да го изкарат." – това е отговорът на надзора, когато журналистката пит…

Публикувахте от Спаси София в 4 декември 2017 г.

Хайде, да ни върви по вода…

Учени разкриха мистерията защо българите рядко гледат събеседника си в очите. Ами защото са свикнали да си гледат в краката да не ги изпръска някоя хлопаща плочка.

Публикувахте от Kalin Parvanov в 4 декември 2017 г.

И по въздух…

И по всякакви стихии.

#quitsmoking

A post shared by Aleksandar Aleksiev (@alek.aleksiev) on

И да кълват шараните!

Преди Никулден, седмицата се познава от понеделника така, както възрастта на рибите се познава по очите: Колкото са по-далеч очите от задника й, толкова по-голяма е рибата!

Публикувахте от Luben Dilov в 3 декември 2017 г.