Всичко отива по дяволите, скъпа! е провокативна история за съвременния мъж, ценности и обществото, в което живеем. Фредерик Гравел, който е една от големите звезди на сцената за съвременен танц в Канада, е мултидисциплинарен артист, който впечатлява с експлозивната си енергия на сцената и оригиналните си хрумвания във всеки спектакъл.

„Мъже по слипове танцуват с бира в ръка във Всичко отива по дяволите, скъпа! Но това не означава, че няма да прекараме едно прекрасна вечер. Удоволствието, което групата изпитва докато играе е абсолютно заразително”, пише за спектакъла канадското списание DF Danse.

Фредерик Гравел е добре известен със своя бунтарски стил. Той преобръща традиционната хореография с главата надолу, смесвайки умело различни елементи както по отношение на музикалната среда, така и по отношение на танцовите движения.

Гравел завършва Факултета по танц в Университета в Монреал през 2009 г. Хореограф, танцьор, музикант и светлинен дизайнер – Гравел несъмнено е ключова фигура за канадската танцова сцена през последните 10 години.

Спектаклите му Тout se pète la gueule chérieGravel Works, Usually Beauty Fails и последното му представление Thus Spoke…, имат много национални и международни позитивни ревюта и покани от най-големите танцови фестивали по света.

„Слоеве от многократно разливана бира и вълни от тестостерон се преплитат в микс от аромати, който седи в основата на Всичко отива по дяволите, скъпа!“, пише за спектакъла Нина Хъмбъл от немското издание Dance Muenchen.

Всичко отива по дяволите, скъпа! е на 20 октомври, от 19:30 ч. в Дом на Културата Борис Христов. Спектакълът е на английски език.