По време на онлайн събитие, вчера (12.04.2021 г.), Vivacom обявяви началото на нова ера в домашния интернет и телевизия. Телекомът пусна на пазара новите си пакетни предложения EON. Те съчетават супер бърз интернет и изцяло нова телевизионна платформа с изключителни функционалности, като до 7-дневен архив на повече от 200 канала и един от най-големите каталози с качествено видео съдържание.

Събитие EON

Пакетите EON включват също мобилно приложение, което позволява на потребителите да гледат цялото съдържание навсякъде, по всяко време и на всяко устройство. Те включват и приложение за Smart TV, което предлага всички функционалности на EON, без да е необходим приемник (STB), както и специален детски профил със забавно и безопасно съдържание за най-малките членове на семейството.

Любомир Малоселски, Старши мениджър, Дирекция “Продукти и услуги”, Vivacom

Платформата ЕON се предлага в три лесни за разбиране пакета, които включват всички функционалности, богато съдържание и свръх бърз интернет. Те осигуряват добавена стойност за потребителите и ги улесняват да изберат варианта, който най-добре отговаря на техните нужди и бюджет.

Специалните първоначални оферти за нови и настоящи клиенти правят пакетите още по-привлекателни.

Пакетите EON дават на потребителите достъп до множество каталози в EON видеотеката  с  над 10 000 заглавия, които непрекъснато се обновяват. Те включват също така достъп до най-популярната VoD услуга в региона – Pickbox, както и до VIVACOM Arena, HBO OD, Discovery, History/C&I, Nickelodeon, Disney English, MyBaby TV, детската платформа Hopster и други.

Станимир Марков, Старши мениджър, Дирекция “Продукти и услуги”, Vivacom

Мобилното приложение EON осигурява достъп до това съдържание от всяко устройство. Независимо дали е телевизор, смартфон, таблет или уеб – интерфейсът е еднакъв, менюто – интуитивно, а навигацията – бърза и лесна.

Приложението EON Smart TV ще бъде включено и в офертите за сателитна телевизия.

Атанас Добрев, Главен изпълнителен директор на Vivacom

EON е една от най-популярните телевизионни и интернет платформи в Югоизточна Европа. Всеки пакет EON се предлага с приемник с операционна система Android TV, която прави всеки телевизор смарт с достъп до интернет, YouTube и различни Andorid TV приложения.

Потребителите с Android Smart TV получават пълен достъп до платформата и съдържанието на EON дори и без приемник. Необходимо е само да изтеглят приложението EON Smart TV.

EON пакетите осигуряват и супер бърз интернет в 10 Gbps оптична мрежа на Vivacom. Над 115 000 домакинства в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора вече имат достъп до новата технология, която компанията стартира в края на 2020 г. Vivacom продължава да разширява мрежата и до края на тази година се очаква тя да бъде достъпна за над 300 000 домакинства.

Атанас Добрев, Главен изпълнителен директор на Vivacom

Въвеждането на платформата EON е поредната стъпка на Vivacom – сега част от международното семейство на United Group, водещ доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, за предоставяне  на изключително клиентско изживяване.

Потребителите могат лично да се уверят в качествата на EON като една от водещите платформи за домашен интернет и телевизия в региона, като посетят някой от обновените магазини на Vivacom. Наскоро те бяха освежени с нов, модерен интериор и възможност клиентите да тестват на практика технологичните услуги, които компанията предоставя.

Пълна информация за пакетите EON можете да намерите тук.

Атанас Добрев, Главен изпълнителен директор на Vivacom